Şimdi Ara

Yardim edene ödül !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardim edene ödül dedim çünkü baska türlü kimse konuya bile girmezdi. Arkadaslar son bi aydir ozellikle fizige cok az calistim hep calismayi erteledim ama simdi kendime cok kiziyorum .ygsye 2"ay kaldi ama ben hala 5-6 net yapiyorum bi sürü konu eksigim var önyargılı olduğum icin calismadimfizige önümdeki 2 ayda 10-11e cikartabilir miyim nasıl bi calisma yolu izlemeliyim kimyada sikinti yok biyolojide de 8 net civari yapiyorum 10-11e cikartabilirim matematik ve turkceden de 34un altina dusmem hedefim 25bin sizce durum nedir okuldan yaklasik 43,5-44 puan gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmciyizfm -- 25 Ocak 2013; 0:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kafayla çalışsan da yapamazsın.

• Özel derse gidebilecek maddi olanağın varsa git, olmadı internetten fizik konu anlatımlarını izle yararınolacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Bu kafayla çalışsan da yapamazsın.

niye ? :D yaparim ederim dedigim seylerde ygs denemelerime gore soyledim ugura gidiyorum ve matematikte 35,5 netin altina bi kez dustum turkcede 33-34 geldi genelde fenden fizik kotuydu .toderde 8500 .olmustum ki bence kötü degil ama ah bu fizik ah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.