Şimdi Ara

yardım eden altın bulsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, girdiğimiz sitede ki video görünülerini nasıl kaydedebiliriz? internet explorer sayfası içinde direk media player penceresinde veya quicktime,real player... da açılan dosyaları kaydetme imkanımız var mı? save as veya farklı kaydet olayı mümkün değil linkin üzerinde, başka önerilere ihtiyacım var.

    ya bişey daha soracam ben size, rm dosyalara alyazı ekleyebilir miyiz ya da rm dosyaları divx yapabilir miyiz, böyle bir free converter programı var mıdır?

    sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 13 Nisan 2005, 14:20:38 >







  • capture programları var onları kullanarak yapabilirsin. mesela Camtasia Studio. çok güzel bi program. download.com da arat bulursun.
  • Quicktime'ın ".mov" dosyalarını kaydetmek için Pro sürümünü kullanıyor olmak yeterli. ".mov" uzantılı dosyaları streaming işlemi bittikten sonra save as diyerek kaydedebilirsin.

    RM to avi için ise Boilsoft'un "RM to AVI -- RM to MPEG -- RM to VCD -- RM Converter" adlı programını öneririm. Shareware'dir fakat crackini bulmakta sorun yaşamazsın:

    http://www.boilsoft.com/download.html
  • http watch diye bir program var.sitedeki linkler nereye baglanıyor falan gösteriyor.ben bununla show tvdeki dizilerin linklerini bulabiliyordum. bu programı dene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTi -- 13 Nisan 2005, 18:20:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.