bende 2 haftadır kullanıyorum XP PRO'ya geçtim ve alet cidden süper çalışıyor. Bana göre tek dezvantajı fan sesi. hiç durmadan çalışıyor.
Ben de yeni aldım ASUS F3 SV yi...çok memnunum...yalnız XP kurmaya niyetim var ama driverları nereden bulabilirim?
Bu nasıl iş benim cihaz çok iyi çalışıyor vista da sizler neden değişiyonuz anlamadım...
Bu cihaz bi garip geldi.İlk laptopum oldugundan pek karşılaştırma yapamıyorum. Gariplik ilk Vista update leri ve ilk program yüklemede cihaz donuyor açılmıyordu.Tavsiyem Update ve program yükledikten sorna bilgisayari kapatın elektirikle bağlantısını kesin.(fiş ve bataryayı çıkarın geri takın)2 aydır kullanıyorum artık takılma gibii bi şikayetim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: lloyd
bende 2 haftadır kullanıyorum XP PRO'ya geçtim ve alet cidden süper çalışıyor. Bana göre tek dezvantajı fan sesi. hiç durmadan çalışıyor.
lloyd aynı sorun bende var. Asus f3sv deki fan hiç durmadan çalışıyor. Sinir etmeye başladı. Sen çözebildin mi bu sorunu?
arkadaşlar bendede fan sesi çoktu acayip sinir oldum hatta gittim altına soğutucu aldım meğer tek sorun pislikmiş servise götürün tertemiz yapıolar ilk 1 ay yine ses yok sora tekrar var :D ben yaarın götürcem inş bide sizlere sorum olcak 2 GB ram ilave etsem acaba nasıl olur ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme