Şimdi Ara

(Yardım)Assasin Creed Black Flag Oynarken Tam Ekran Sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assasin Creed Black Flag Oynarken Tam Ekran Sorunsalı...

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce yeni bir bilgisayar ve monitör topladım. Eski bilgisayarımda hangi oyuna girersem gireyim siyah boşlukları otomatik tamamlıyor ve tam ekran olarak sunuyordu bana. Fakat şimdiki monitörümde (Viewsonic VX2452mh 24'' ---http://www.viewsonic.com/us/vx2452mh.html ) Assasin Creed Black Flag hariç Dishonored, L.A. Noire, Watch Dogs gibi oyunları tam ekran bitirmeme rağmen AC 4 Black Flagte 16:9, 16:10 ... gibi ayarlar olmadıgından (en azından ben bulamadım varsa) 1680x1050 yaptığımda üstte ve altta kocaman boşluklar, 1920x1080 yaptığımda ona nazaran daha az yanda ve altta boşluklar oluşuyor. Ve buda beni sıktı açıkcası var mı bir çare? Otomatik siyah ekranları kapatan oyunu büyüten birşeyler ? :)
    Ekran Kartı: Sapphire r9 290 vapor-x -Driverlar filan güncel arkadaşlar .. (Konu doğru yerde mi emin değilim Yöneticiler uygun gördüğü yere alsa fena olmaz)
    Yok mu bir bilen , Acaba bu siyah ekranları kaldıran oyunu otomatik tam ekran yapan bi probram var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuernofbaN -- 6 Temmuz 2014; 22:08:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.