Şimdi Ara

YARDIM: Alfa Romeo 156 alınırmı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
97.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RELAX_03

    slm arkadaşlar sırf yorumları okuyup sinir olduğum için yorum yazma gereği duydum.bu araçları bende araştırıyor ve paramı biriktirip alacağım bir arabadır almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ama neden kullandınmı deseniz hayır kullanmadım peki nasıl yorum yapıyorsun derseniz mantığımla. şimdi milletimiz bil hassa alıp satan sanayi esnafı eski kafasıyla kendini geliştirmemiş tecrübesiyle avrupa aracı mümkün değil tavsiye etmezler çünkü onların da işine gelmez 1 araçtan ürkerler yapmaktan korkorlar cesaretleri yoktur 2 malzemesi bulunmaz yok pahalıdır derler ürküdürler 3 bizim insanımız kara düzen çalışmayı sever o yüzden doğan şahinden şaşmazlar 4 yakıtı çok yakarmış ekenomi devriymiş deyip caydırırlar 5 arkadaşlar bu tür arabalar gerçekten tutku ve zevk meselesidir en mükemmel araç zevkle bineceğin araçtır ne olursa olsun vs vs vs arkadaşlar çok yakacak tabi her aracın kendine göre motoru var saçmalık nerde saçmalık şurda bi luna parka gitsen atlı karınca 2 tl ama pekbi yavaştır çocuk işidir gondolun zevki heyacanı başkadır dönme dolaba binsen kadın işi nene dede işidir olsun 5 tl ama g max 20,30 tl dir tam bi adrenaldir bilmem şu temsilden anlayan bişi anladımı anlamayana zaten bişi anlatamazsın biz türk milleti olarak gelişemiyorsak sırf bu basit düşünceler yüzünden gelişemiyoruz bende milletimi severim bende ülkemin kalkınmasını isterim ama benim insanım uçkuruna yatırım yapar b,işi üreteyimde milletime faydalı bişi üreteyim demez diyenide ortadan kaldırırlar elinden tutmazlar herneyse alın arkadaşım korkmayın diyerine yüzkere binecekseniz buna yetmiş kere binin adam akıllı arabalara binin ha birde test sürüşüne takılan arkadaşlar var hangi araç o testlerden geçerde o hale gelmez ayrıca ecel birdir sen tedbirini al takdiri allaha bırak öldüğsen zaten vaktin gelmiştir o senin sebebindir yani ecel birdir değişmez ürkeklikten milletce kurtulalım artık vesselam.

    +10milyon yazdiklarinin her cumlesine katiliyorum bizim insanimiz tam yazdigin gibi neyse biz ailecek chevrolet modelini seviyoruz kalos'tan yeni aveosuna kadar herkes camur atiyo kullanmadan bilmeden bizde her aldigimiz chevrolette hic sorun yasamadik parcasida ucuz her opel chevy parcacisinda var adan zye neyse konu alfa konusu:) valla sirf hafta sonlari kullanmak icin alfa 156 2.0 slesspeed istiyorum butun alfa servisleride 156 2.0 slesspeed oneriyo tasarim cok etkiliyo beni hatlari durusu ic dizayni alfa gercekten bir tutku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşım 2006 yılında sıfır 147 aldım. korkmadım dersem yalan olur. 2011 yılında da sıfır kia ceed aldım. (dizel) arada da kullanmadığığm model neredeyse kalmadı. Bu mesele arz talep meselesi, babanın senden çok parası vardır ama iphone almaz. hatta renkli ekran bile kullanmaz. Alfa sürüş keyfini dibine kadar hissettiren, Alman panzerlerinde ki konforu yarı hatta çeyrek fiyatına sana yaşattıran bir ekoldur. Yedek parça şahinden pahalı, mercedesten ucuzdur. kalite opelden yüksek mercedesten düşüktür, sürat bmw den fazla (3.16 -3.18) ferrariden düşüktür. tarz olarakta porshe den düşük ama citroen , reno, opel, hyundai, toyota, mazda vb araçların hepsinden daha fazladır.
    O yuzden sana tavsiyem LPG uyumu olan bir 156 al ama aldıktan sonra da arabaya her an harcaya bileceğin 3.000 Tl yide kenar da tuttur.
    Alfa bilmeyenlerin korkusu yuzunden Türkiye de piyasası yoktur. o yuzunden alırken dibine kadar pazarlık yap ki satarken edeceğin zararı en başta karşıla.
    Sonuç olarak 2011 ceed harika bir araba ama bana dizel 2005 Alfa versen yanına da 5.000 tl para versen hemen değişirim.
    umarım yardımcı olmuşumdur.




  • 2005 alga 156 almak istiyorum. Lpg taksam 1.6 sehir ici kaç kurus yakar? 30 kurus civari mi toksa 35 kirusu gecer mi?
    Bir de bu araba bora 2005 ten yedek patcasi pahali mi? Alfasi olanlar yardimci olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arveladze34

    2005 alga 156 almak istiyorum. Lpg taksam 1.6 sehir ici kaç kurus yakar? 30 kurus civari mi toksa 35 kirusu gecer mi?
    Bir de bu araba bora 2005 ten yedek patcasi pahali mi? Alfasi olanlar yardimci olsun

    Ben benzinde yazları 40-45 kışları 45-50 kuruş civarında yakıyorum. Lpg ile 30-35 kuruş arası yakarsınız. Ayağınıza hakim olursanız 30 altına düşer.

    Yedek parça fiyatlar hemen hemen aynıdır. Çok spesifik bir parça olmadığı müddetçe tabii.

    Başlıkta yazılanların %95'i sağdan soldan duyularak abartılmış şeyler. 1.5 yıldır 2004 156 kullanıyorum. 63500km'de aldım 87.000küsür km'deyim şu anda. Tek kelimeyle "sıfır problem" (Tek kelime olmadı ama neyse). Ama bu kadar temizini bulmak için bir ay uğraştım ve bin km uzaktan aldım İstanbul'a getirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alfa Romeo tutkudur adamı heyecanlıdırır görünce kullanmadım ama kullanların tecrübesinden biliyorum bu fiyata bu kalitede dünyada araba yok hele o motor sesi kaydet telefon müziği yap bende 156 hastasıyım inşallah günün birinde benim de bir ALFA ROMEO 156 arabam olur
  • 252 bin km 98 model 156 alınır mı?
    Otom. Selespeed modeli. 18 bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havrix

    252 bin km 98 model 156 alınır mı?
    Otom. Selespeed modeli. 18 bin

    Selespeed robotu yenilenmiş mi? Kilometre fazla gibi 18bin icin. Arac temiz ise dusunulebilir. Manuel bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havrix

    252 bin km 98 model 156 alınır mı?
    Otom. Selespeed modeli. 18 bin

    Herturlu alinir arkadasim bakma sen yazilanlara selespeed yerine manuel bak bence birde 2.00 cc ve 1.6 cc yaklasik ayni yakit degerlerinde 2.00 cc tercihin olsun ama 1.6 cc temiz bulursanda kacirma al ben ocak 2016 itibari ile kullaniyorum inan yanimdan gecen hicbir arabaya bakmaz oldum 156 tim bana her turlu hazzi veriyor cok sukur benim aracim 2000 model 16 yasinda ama tik ses yok kokay kolay dagilmayan bi arac on takimlar bozuk yolu sevmiyor sadece birde yagini suyunu kontrol altinda tuttunmu sanayi nedir bilmezsin.
    Resmen evinin bir evladi gibi hissettiriyor gece 12 de alip cok yikamisligim vardir gece balkona cikip defalarca bakmisligim vardir alfa bir tutkudur ve vazgecmek kolay degil.
    Araci aldiktan sonra ama emin ol baya masraf yapacaksin bu ihtiyactan cok dur suda soyle olsun buda boyle olsun demekten olacak yani sende zamanla tam bir alfisti olacaksin
    Saygilarimla ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de zamanında çok araştırdım. Sonunda almadım:) Bu arada alfa alınır mı sorusuna iyi cevaplar vermişler... https://www.kullananlar.com/t/alfa-romeo
  • Varyatör sorunu ve yag yakma durumlari var 4 5 hava yastigi olduguna bakma kazada perte cikiyor ayrica zor satiliyor piyasasi yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.