arkadaşlar alta linkini verdiğim saati almayı düşünüyorum. büyük ekranlı yuvarlak kasalı saatlerden hoşlanıyorum. ben bu saati beğendim fakat aklımda farklı bir model yok belki bana bu konuda yardımcı olabilirsiniz. pilli olması düşündürüyor o kadar para vermişken insan otomatik olsun demiyor da değil hani :) fakat saat titanyum ve hafif , istediğim tarzda. görüş ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
+1 çok güzel duruyo bende saat arayışı içindeyim ustalar nasıldır bu saat?
Saat ve marka iyi ama pilli bir Swiss made saate en fazla 500-600 TL verilmeli ;) Bu tip chrono göstergeli saatler otomatik olsun istediğimizde maalesef 2.500 TL nin üstüne çıkmak gerekiyor ama 1.145 TL verilecekse chronosuz gün/tarih göstergeli sıfır ya da ikinci el otomatik saate bakılmalı..Saat forumlarındaki ilanlardan uygun birşeyler denk gelebilir...
illa bu siteden almak da şart değil bence eğer özellikle İstanbul'da iseniz Sirkeci'ye cebinizde 1.100 TL ile gidin, sıkı bir pazarlıkla neler alabileceğinize inanamazsınız;) İstanbul'da değilseniz internette birçok alternatif var, araştırın derim...
Saat ve marka iyi ama pilli bir Swiss made saate en fazla 500-600 TL verilmeli ;) Bu tip chrono göstergeli saatler otomatik olsun istediğimizde maalesef 2.500 TL nin üstüne çıkmak gerekiyor ama 1.145 TL verilecekse chronosuz gün/tarih göstergeli sıfır ya da ikinci el otomatik saate bakılmalı..Saat forumlarındaki ilanlardan uygun birşeyler denk gelebilir...
illa bu siteden almak da şart değil bence eğer özellikle İstanbul'da iseniz Sirkeci'ye cebinizde 1.100 TL ile gidin, sıkı bir pazarlıkla neler alabileceğinize inanamazsınız;) İstanbul'da değilseniz internette birçok alternatif var, araştırın derim...
görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. sirkeci tarafında çok saatci var fakat ben büyük bir firmadan almayı tercih ederim en azından şube gözetmeksizin her şekilde derdinizi anlatabiliyorsunuz. birkaç aradığım özelliği belirtsem bana bu doğrultuda tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. metal - titanyum kasa ve kordon ( deri ve silikon kullanamıyorum aşırı kaşıntı yapıyor metal veya titanyum olması lazım ) safir cam geniş ekran hacmi. ekranın gerçekten büyük olması hoşuma gidiyor minik kasalı saatleri hiç sevmiyorum. pilli olup olmaması o kadar önemli değil çünkü fiyat otomatiklerde istediğim özellikler eklenince çok artıyor. max bütçe 1.000 - 1.400 TL
Kasa çağı küçük olmayan şu Tissot lar da olabilir :