Şimdi Ara

yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce f.e.a.r ı(4.5gb ortalama boyut) kurdum ve oynadım fakat şimdi aynı oyunu kuruyorum daemon tools la ilgili olsun her türlü sorunu çözmeme rağmen hide all driwers yaptığımda güvenlik ile ilgili bir hata veriyor yapmadığımda ise oyuna başlarmış gibi ekran kararıp kalıyor,öyle tahmin ediyorum daha önceki kurulumdan register anahtarları ile ilgili bir sorunum var ve çözemiyorum bu oyunun registerini regeditten bir iki yerden kaldırdım ama doğru işlem yapmamış olucam ki sadece yeniden kurdurdu oyunu ve açmadı uzman arkadaşlardan ve yardımcı olabilecek herkesten yardım bekliyorum saygılarımla şimdiden çok teşekkür ederim ilker

Orjinalden alıntı: oklusuvari

arkadaşlar daha önce f.e.a.r ı(4.5gb ortalama boyut) kurdum ve oynadım fakat şimdi aynı oyunu kuruyorum daemon tools la ilgili olsun her türlü sorunu çözmeme rağmen hide all driwers yaptığımda güvenlik ile ilgili bir hata veriyor yapmadığımda ise oyuna başlarmış gibi ekran kararıp kalıyor,öyle tahmin ediyorum daha önceki kurulumdan register anahtarları ile ilgili bir sorunum var ve çözemiyorum bu oyunun registerini regeditten bir iki yerden kaldırdım ama doğru işlem yapmamış olucam ki sadece yeniden kurdurdu oyunu ve açmadı uzman arkadaşlardan ve yardımcı olabilecek herkesten yardım bekliyorum saygılarımla şimdiden çok teşekkür ederim ilker

öncelikle registry ayarlarınla oynaman çok sağlam bir fikir olmasa gerek
    Bence sen önce deamon tools u bir sil fakat o melun programın bazı sürümleri tam olarak silinmez,dikkatli ol.
    Silip baştan kurmayı dene ve gelen uyarılara ok diye cevap ver.Sorun deamo tools ta büyük ihtimalle.
    Sen silmeyi dene silinmesse cvp yaz nasıl silineceğini anlatayım
    Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 ay önce açıldı
    YARDIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.