Kıstaslarınızı biraz daha açıklarsanız daha fazla yardımcı olunur, mesela yakıt, ikinci el, güvenlik vs. vs. vs.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan_feb
Arkadaşlar merhaba eylül ayı gibi sıfır araç almayı düşünüyorum. 1.mitsubishi lancer http://www.mitsubishi-motors.com.tr/modeller/lancer-sports-sedan 2. jetta 1.2 tsı motor 3. yeni astra turbo 140 hp 1.4 tsi motor Ben bu aracalar arasında kaldım sizin görüşü ve önerileriniz nelerdir varsa diğer önerileriniz ???
bence astra araba çok güzel
araçlarda önceliğim güvenlik 3 araçda güvenlik segmentleri yüksek daha sonra konfor benim için önemli daha sonra yakıt geliyor ayrıca aldığım aracı 10 sene binmeyi düşünüyorum. lancer 45000 tl jetta 1.2 48000 tl astra 1.4 500000 tl
Kriter belirtmediğiniz için kendime göre cevaplıyorum.
Lpg uyumu olmadığı için astra ve jettayı elerım.
Lancer mukemmel seçenek 6*7 yıl bıneceksem yapıştırır geçerım.
Ha Astranın da atmosferık olanına bakarım.
quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
krterleri galiba görmednz :) hemen yazınızın üstüne fiyatlarla yazdım :) benimde aklımda lancer var kararsız kalıyorum.
krterleri galiba görmednz :) hemen yazınızın üstüne fiyatlarla yazdım :) benimde aklımda lancer var kararsız kalıyorum.
pardon haklısınız görmemişim :d ama mesaj doğru olmuş gene arkasındayım yazdıklarımın :D
Ama bir de fabrıkasyon lpgli civicler honda bayısıyle görüşün. Yakıt önemli diyorsanız turbo benzınlıye hiç bulaşmayın derim şahsım adına.
quote:
quote:
quote:
pardon haklısınız görmemişim :d ama mesaj doğru olmuş gene arkasındayım yazdıklarımın :D
Ama bir de fabrıkasyon lpgli civicler honda bayısıyle görüşün. Yakıt önemli diyorsanız turbo benzınlıye hiç bulaşmayın derim şahsım adına.
neden peki ?
astra ve jettanın da yakıtlar normal bence astra şehir içi 8.9- şehir dışı 5.9 jetta şehir içib 7.3- şehir dışı 4,9
quote:
quote:
quote:
quote:
neden peki ?
yoğun trafıkte turbo benzınlı araçlar uzun yolda on numara oluyor. Ama şehir içi dur kalk trafıgınde 9 lıtreyı buluyor özellıkle buyuk şehirlerde.
9*4.75= 42 kuruş civarı çıkacaktır.
Bu rakam sızın için fazla değilse sıkıntı yok.
Lpgli aracınızla 11 litre lpg tüketseniz
11*2.50= 27 kurus civarı eder benzin ekleyelım kızmasınlar 30 kurus.
10 yıla vurdugunuzda azımsanmayacak rakam.
Lpg tsarruftur kardeşim :D
doğru söylüyorsun ama çalıştığım yer çok küçük bi yer lpg ye ihtiyaç duymayacağımı düşünüyorum :D
Araçların fabrika verilerine pek bakmayın, çoğunlukla o verilerden çok daha fazla yakıyor araçlar; ama Mitsubishi fabrika verilerini tutturabilen nadir araçlardandır. İkinci el kaygını yoksa Lancer alınır, paşa paşa binilir.
10 yıl binmeyi düşünüyorsanız lancer daha mantıklı. üstelik hiçbirinin de lpg uyumu yok belirteyim. lancer subapları çelik değil. tamam takılır ama sonucunu zaten biliyoruz. bu araçlar arasında en az yakanı yine lancer olacaktır. çok kullanmıyorsanız zaten lpg düşünmenize gerek yok. benim araçta da lancer ile aynı motor var ve uzun yolda benzinde 25 lira/100 km yakıyor. ben taktırmayı düşünmedim. ha bu arada asx i de tavsiye ederim. ben çok memnunum.
sağolun teşekkür ederim doğrusunu söylemek gerekirse benim aklımda da lancer var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme