Şimdi Ara

Yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eski bir power supply ım vardı bende içindeki fanı alıp ekran kartına takmayı düşündüm ama bi sorun var ,ekran kartında 2 delikli pinin girmesi çin bi delik var fakat sökmeye çalıştığım fanda pin diye birşey yok bir kabloyla tuttutmuşlar..Benim size sormak istediğim şu aşağıdaki ilk fotoğraftaki kareye alınmış yerdeki kabloları 2. fotoğraftaki gibi birşeye dönüştürebilirmiyim ..yada başka bir çözüm varmı .elektrikten fazla anlamam açıklayıcı olarak anlatırsanız seviirim

Yardım .

Yardım .

• kardeş yanlış anlamadıysam iki pinli konnektör ekran kartının bozuk fanındaki konnektör.eğer öyleyse, önce psu dan fanı sök.sonra ekren kartı fanındaki iki pinli konnektörü kes ve psu dan çıkan fan uçlarına rengi rengine gelecek şekilde bağla.(kırmızı+,siyah-).sonrada karta tak buşekilde çalışması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rido6464

kardeş yanlış anlamadıysam iki pinli konnektör ekran kartının bozuk fanındaki konnektör.eğer öyleyse, önce psu dan fanı sök.sonra ekren kartı fanındaki iki pinli konnektörü kes ve psu dan çıkan fan uçlarına rengi rengine gelecek şekilde bağla.(kırmızı+,siyah-).sonrada karta tak buşekilde çalışması lazım..

yardımın için teşekkür ederim.bi sorum olucak konnektör olmadan bağlayabilirmiyim yoksa illa bi konnektör lazımmı ?
  • eğer + ve - uçları doğru yere bağlarsan bi sorun olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.