Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • üst konuda varmı bilemiyorum ama bu tabletler ne işe yarıyo ben şahsen elementle ilgili bişeyler var diyorum ama anlıyamıyorum y basıyorum element çıkarma iksirini kouyorum tableti koyuyorum iksirle yer dğişiyolar ne olacak içindeki elementleri nasıl çıkaracağım yardım edermisiniz ya içinde 500den fazla element var

;)°¨¨°º"°¨¨°(*)(_.·´¯`·«¤° кαℓвιмι ѕαηα νєя∂ιм ѕσηѕυzα кα∂αя °¤»·´¯`·._)(*)°¨¨°º"°¨¨°;)
  • canavardan cıkan grı torbaları voıd rondo ıle parcalıyosun sonra cıkan tabletler ne kadar o parcaladıgın seyden ıstıyosa o kadar koyuyosun sonra tabletın degısıyo . o tabletı ıstedıgın kıyafete kılıca basıyosun
    oyle bısey tabı ben bıraz yalan yanlıs anlattım ama ust konularda vardır yoksa buyuk bı ayıp nomad abiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaz

canavardan cıkan grı torbaları voıd rondo ıle parcalıyosun sonra cıkan tabletler ne kadar o parcaladıgın seyden ıstıyosa o kadar koyuyosun sonra tabletın degısıyo . o tabletı ıstedıgın kıyafete kılıca basıyosun
    oyle bısey tabı ben bıraz yalan yanlıs anlattım ama ust konularda vardır yoksa buyuk bı ayıp nomad abiiiii

napıyım ya yeniyim

;)°¨¨°º"°¨¨°(*)(_.·´¯`·«¤° кαℓвιмι ѕαηα νєя∂ιм ѕσηѕυzα кα∂αя °¤»·´¯`·._)(*)°¨¨°º"°¨¨°;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım.
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.