Bildirim
Yardıımm!!5530 arama yaparken kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu kadar tesadüf olmaz ki bugün bendeki 5530 xm'de de aynı sorun çıktı
çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz. -
Hard format atın bakalım düzelcek mi -
kız arkadasımda da aynı sorun vardı cok degişik bi sorun nokia shoptan bi iki kere yazılım filan güncellediler hard format attılar olmadı ..
kvk ya gönderin filan dediler..biz de ugrasmadk..
söyle yardımcı olabilirim ..aynı durumu yaşayan arkaadslar arama tuşuna basarken kapanıyorsa veya arama geldiginde acma tuşuna basınca kapanıyorsa;
kulaklıgı takın öyle arama veya cevaplama yapın düzelir ama kulaklıksız aynı kalır..
bide şunu belirteyim şu an mesela o sorun kalmadı bizde .bi ara olmuştu düzeldi . -
eğer v30 son yazılımı kullanıyorsanız sorun v30 dan kaynaklanıyor,bendede ara ara tuşların hiçbir şekilde dokunmaya yanıt vermemesi ve bazen görüşme esnasında kapanma oluyor. -
Geçen hafta pazar vermştm teknosaya servs için
inş yapamazlar (pek sanmıyorum çözülebilecek bişey gibi ama )
Para iadesi yaparlar yeni tel alırım bktm zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 24 Temmuz 2010; 20:38:59 > -
aynı sorun bendede 2 gündür var :( :( -
eski versiyonu tekrar yükleyin. -
bugün servisteki 30. günü hadi hayırlısı -
Benim 5530da arama yapmamaya başladı şimdi. Kulaklıkla deneyeyim birde.
Kulaklıkla sorun yok. İstanbul dönüşü garantiye yollayayım inşallah para iadesi yaparlar da Blackberry alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 27 Temmuz 2011; 19:54:34 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- saunaya telefonla girilir mi
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefon ekranı neden yanıp söner
- teşhir telefon ne demek
- silinen fotoğrafları geri getirme
- telefon hoparlör temizleme
- ithalatçı garantili ne demek
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X