Şimdi Ara

Yardıımm!!5530 arama yaparken kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah telefondan arama yapacakken arama tuşuna bastım ve telefon kapandı tkrar açtm kapadım felan denedm olmadı
    eski ayarlarada döndüm olmadı lütfen bi yardım edin servisemi göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 17 Temmuz 2010; 11:24:19 >

• bu kadar tesadüf olmaz ki bugün bendeki 5530 xm'de de aynı sorun çıktı

çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
  • Hard format atın bakalım düzelcek mi
  • kız arkadasımda da aynı sorun vardı cok degişik bi sorun nokia shoptan bi iki kere yazılım filan güncellediler hard format attılar olmadı ..

kvk ya gönderin filan dediler..biz de ugrasmadk..

söyle yardımcı olabilirim ..aynı durumu yaşayan arkaadslar arama tuşuna basarken kapanıyorsa veya arama geldiginde acma tuşuna basınca kapanıyorsa;

kulaklıgı takın öyle arama veya cevaplama yapın düzelir ama kulaklıksız aynı kalır..

bide şunu belirteyim şu an mesela o sorun kalmadı bizde .bi ara olmuştu düzeldi .
  • eğer v30 son yazılımı kullanıyorsanız sorun v30 dan kaynaklanıyor,bendede ara ara tuşların hiçbir şekilde dokunmaya yanıt vermemesi ve bazen görüşme esnasında kapanma oluyor.
  • Geçen hafta pazar vermştm teknosaya servs için
    inş yapamazlar (pek sanmıyorum çözülebilecek bişey gibi ama )
    Para iadesi yaparlar yeni tel alırım bktm zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 24 Temmuz 2010; 20:38:59 >
  • aynı sorun bendede 2 gündür var :( :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski versiyonu tekrar yükleyin.
  • bugün servisteki 30. günü hadi hayırlısı
  • Benim 5530da arama yapmamaya başladı şimdi. Kulaklıkla deneyeyim birde.

Kulaklıkla sorun yok. İstanbul dönüşü garantiye yollayayım inşallah para iadesi yaparlar da Blackberry alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 27 Temmuz 2011; 19:54:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.