divx film indirdim 15 part zipli dosya bunları ne yapacağımacil
ekrana bir iki vur düzelir
heehheeeeeeeeeeeeeeeeeee
quote:
Orjinalden alıntı: kAjMeR216
heehheeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin resim ayrı bi alem zaten ....
doğru dürüst cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz boş yere mesaj atmayın
arkadaşım soruna gelince hepsini aynı klasöre çıkart tamamdır eğer eksik parça yoksa sorun yok
tüm partlari indirdiysen 1.parti aç istedigin yere çıkart otomatik olarak diger partlardaki görüntülerde çıkarttıgın yerde 1divx haline gelecektir sonra diger part dosyalarını silebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kAjMeR216
heehheeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne demek simdi bu gerçekten komik olduğunu mu sanıyorsun? Adamın biri bi şey soruyo verilen cevaba bak. İnşallah seninde bir şeye ihtiyacın olduğunda aynı cavabı alırsın.
allah aşkına "HAYATIN BENİM"de bar sahnesinde çalan müziğin ne olduğunu bilen var mı...arıyorum ama bulamıorum...........................................
tüm partlari indirdiysen 1.parti aç istedigin yere çıkart otomatik olarak diger partlardaki görüntülerde çıkarttıgın yerde 1divx haline gelecektir sonra diger part dosyalarını silebilirsin
Evet muhtemelen boyle acılır. Fakat eger arkadasın problemi cozulmediyse icinden .bin ve .cue dosyası cıkacaktır. Bununda Nero Express gibi bir programla yeniden acilmasi gerekiyor. Egeer boleyse yardımcı olmaya calısırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme