Şimdi Ara

yaratıcı doğum günü hediyesi & kutlaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
3
Favori
97.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Niye doğdun
    Başımıza bela oldun
    Cebimize masraf oldun yazdırmıştı kardeşim şoka girmişti

Swatch Secret Code yüzük. Dün bir konuda gördüm çok hoşuma gitti. Hem tanıştığınız günü girersin tarih olarak.

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• Hocam bak bu yazıyı çok dikkatli oku.
    Mazleme olarak çoık sayıda tuvalet kağıdı tabiki kullanılmamış.
    Gaz yağı ve benzerleri olabilir ama uzun süre yanabiliecek birşey olacak.
    Vakit olarak geceyi seçeceksin.
    2 3 arkadaşını alıp kızın evinin önüne gideceksin.Yere tuvalet kağıdından Seni seviyorum aşkım yazacaksın.Sonra kağıtların üstüne gaz yağı vb maddeyi döceksin.Atacaksın kibriti.Sonra kızı aryacan çok acil birşeyu oldu hemen dışarı çıkman lazım diyeceksin.Saklanacaksın biryere.Kız çıkacak bir bakacak manyat bir doğum günü hediytesi.sonra kız sağa sola bakarken arkadan dolaşıp kızın gözlerini kapatacaksın.İyi doğdun aşkım diyeceksin ve mutlu son.Tabi bunları yaparken kızın babasına yakalanırsan hiç bir sorumluluk kabu etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Hocam bak bu yazıyı çok dikkatli oku.
    Mazleme olarak çoık sayıda tuvalet kağıdı tabiki kullanılmamış.
    Gaz yağı ve benzerleri olabilir ama uzun süre yanabiliecek birşey olacak.
    Vakit olarak geceyi seçeceksin.
    2 3 arkadaşını alıp kızın evinin önüne gideceksin.Yere tuvalet kağıdından Seni seviyorum aşkım yazacaksın.Sonra kağıtların üstüne gaz yağı vb maddeyi döceksin.Atacaksın kibriti.Sonra kızı aryacan çok acil birşeyu oldu hemen dışarı çıkman lazım diyeceksin.Saklanacaksın biryere.Kız çıkacak bir bakacak manyat bir doğum günü hediytesi.sonra kız sağa sola bakarken arkadan dolaşıp kızın gözlerini kapatacaksın.İyi doğdun aşkım diyeceksin ve mutlu son.Tabi bunları yaparken kızın babasına yakalanırsan hiç bir sorumluluk kabu etmiyorum.

hocam eline sağlık cok hoş :)

• İyi bi plan yapabilirsen şöyle yap;

kaç yaşına girdiyse o kadar gül al.Diyelim 19.
    19 tane olay ve bu olaylara bağlı şeyler bulman lazım.Bunları bi sıraya oturtacaksın ve kız gün boyunca bu 19 olayı yaşayacak ve her olayın sonunda da gülü bulacak.
    hepsinin altına da bi ipucu yazarsın.
    19. gülde özel bi yeriniz varsa oraya koy,ipucularını da o yere göre yönlendireceksin.
    Pastaya veya kutlamaya gerek yok.Sizin özelinize kimsenin girmesine de gerek yok zaten.
    2niz başbaşa 19. gülün olduğu yerde romantik bişeyler yapabilirsiniz.

Mesela İstanbul'da otursam;

1. gül apartmanlarındaki posta kutusuna koyardım.Sabahta mesaj atardım "işte günaydın bitanem,sabah evden cıkarken posta kutusuna bak falan diye" kız mektup sanar sevinirdi.
    Ama olayları sıralayınca hem heyecanlı hem de mükemmel olur
    mesela kız o heyecanla pijamalarla gitti baktı posta kutusuna,bi de ne görsün;bi gül yanında da bi not.
    Notta yazanda sizin yaşadıklarınız,gittiğiniz yerler,birlikte yapmak istediğiniz şeylerle ilgili olacak.
    2.gülün yerini ipucu vercek.
    Mesela ben yine tekrarlıyorum istanbul'da olsam.sahilde kız arkadaşımla bana özel bi bank belirlerdim.En mutlu zamanlarımızda orda otururduk falan.
    işte tüm ipuçları orayı gösterecek.19. gülde orda olacak,sen de bekleyeceksin falan.
    Ama bunlar sabahtan gece 9'a kadar falan olan bi süreç içinde ilerlemesi lazım.
    Yani kız posta kutusuna baktığı anda oyunun içine girmiş olacak.
    Dış etmenleri ve kişileri de ona göre ayarlaman lazım...

Biliyorum biraz teferruatlı ama ciddi anlamda bi kız arkadaşım olsa bunları düşünürüm ben.
    Oturup saatlerce kafa patlatmak gerekli belki ama değer...ayrıca unutulmaz dediğin budur işte

edit:ne kadar çok falan kelimesini kullanıyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 8 Ekim 2009; 20:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 53

İyi bi plan yapabilirsen şöyle yap;

kaç yaşına girdiyse o kadar gül al.Diyelim 19.
    19 tane olay ve bu olaylara bağlı şeyler bulman lazım.Bunları bi sıraya oturtacaksın ve kız gün boyunca bu 19 olayı yaşayacak ve her olayın sonunda da gülü bulacak.
    hepsinin altına da bi ipucu yazarsın.
    19. gülde özel bi yeriniz varsa oraya koy,ipucularını da o yere göre yönlendireceksin.
    Pastaya veya kutlamaya gerek yok.Sizin özelinize kimsenin girmesine de gerek yok zaten.
    2niz başbaşa 19. gülün olduğu yerde romantik bişeyler yapabilirsiniz.

Mesela İstanbul'da otursam;

1. gül apartmanlarındaki posta kutusuna koyardım.Sabahta mesaj atardım "işte günaydın bitanem,sabah evden cıkarken posta kutusuna bak falan diye" kız mektup sanar sevinirdi.
    Ama olayları sıralayınca hem heyecanlı hem de mükemmel olur
    mesela kız o heyecanla pijamalarla gitti baktı posta kutusuna,bi de ne görsün;bi gül yanında da bi not.
    Notta yazanda sizin yaşadıklarınız,gittiğiniz yerler,birlikte yapmak istediğiniz şeylerle ilgili olacak.
    2.gülün yerini ipucu vercek.
    Mesela ben yine tekrarlıyorum istanbul'da olsam.sahilde kız arkadaşımla bana özel bi bank belirlerdim.En mutlu zamanlarımızda orda otururduk falan.
    işte tüm ipuçları orayı gösterecek.19. gülde orda olacak,sen de bekleyeceksin falan.
    Ama bunlar sabahtan gece 9'a kadar falan olan bi süreç içinde ilerlemesi lazım.
    Yani kız posta kutusuna baktığı anda oyunun içine girmiş olacak.
    Dış etmenleri ve kişileri de ona göre ayarlaman lazım...

Biliyorum biraz teferruatlı ama ciddi anlamda bi kız arkadaşım olsa bunları düşünürüm ben.
    Oturup saatlerce kafa patlatmak gerekli belki ama değer...ayrıca unutulmaz dediğin budur işte

edit:ne kadar çok falan kelimesini kullanıyorum ya

hocam eline sağlık harbiden zahmetli çok zahmetli yaa :) :)

• Benim 2 tane arkadaşıma hem hesaplı sayılabilen, hemde orjinal olan 2 fikrim var.

1) Bir tanesi "zurrani" nin dediği gibi, arkadaşımla olan resmimi puzzle yapcam ve içine 1 sayfa not bırakcam onu mutlu edecek, yazma kabiliyetim yok dersen yazımdan bir parça paylaşayım esinlenmen için "Bu puzzle'i her tamamladığında bu kadar kolay kazanılan arkadaşlığımız için, her puzzle'i bozduğundada arkadaşlığımızın bu kadar kolay bozulmadığı için o kadar çok şükrediyorum ki Allah'a bilemezsin.." gibisinden..

2) Onunla olan tüm MSN konuşmalarımız sohbet günlüklerime kaydediliyor, onları tutup kitap yaptırcam. Başlığınada "Sana arkadaşlığımdan daha iyi ne verebilirim ki?" gibi birşey bırakacam, kapaktada PS ile hazırlanmış bir resmimiz olabilir.

Bunlar benim ürettiğim fikirler, doğum günlerine çok var 8 ekim ve 24 nisan kadar, bu zamana kadar fazla yayılmassa ne güzel olur.

Diğer bir fikirde arkadaşıma yapılan sürpriz, baya bir uçan balon almışlar. Altlarına kağıtla " İyi ki doğdun X" şeklinde ilave etmişler camına kadar ipe bağlayıp uçurmuşlar, sonra cama çıkar mısın dediklerinde büyük bir sürpriz olmuş ona.

Benden bu kadar, Allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan

Benim 2 tane arkadaşıma hem hesaplı sayılabilen, hemde orjinal olan 2 fikrim var.

1) Bir tanesi "zurrani" nin dediği gibi, arkadaşımla olan resmimi puzzle yapcam ve içine 1 sayfa not bırakcam onu mutlu edecek, yazma kabiliyetim yok dersen yazımdan bir parça paylaşayım esinlenmen için "Bu puzzle'i her tamamladığında bu kadar kolay kazanılan arkadaşlığımız için, her puzzle'i bozduğundada arkadaşlığımızın bu kadar kolay bozulmadığı için o kadar çok şükrediyorum ki Allah'a bilemezsin.." gibisinden..

2) Onunla olan tüm MSN konuşmalarımız sohbet günlüklerime kaydediliyor, onları tutup kitap yaptırcam. Başlığınada "Sana arkadaşlığımdan daha iyi ne verebilirim ki?" gibi birşey bırakacam, kapaktada PS ile hazırlanmış bir resmimiz olabilir.

Bunlar benim ürettiğim fikirler, doğum günlerine çok var 8 ekim ve 24 nisan kadar, bu zamana kadar fazla yayılmassa ne güzel olur.

Diğer bir fikirde arkadaşıma yapılan sürpriz, baya bir uçan balon almışlar. Altlarına kağıtla " İyi ki doğdun X" şeklinde ilave etmişler camına kadar ipe bağlayıp uçurmuşlar, sonra cama çıkar mısın dediklerinde büyük bir sürpriz olmuş ona.

bu güzelmiş

• quote:

Benim 2 tane arkadaşıma hem hesaplı sayılabilen, hemde orjinal olan 2 fikrim var.

hocam eline sağlık :) fikirler güzeldi..

sana ne yalan söyleyim " msn konuşmaları vs defter yap demişsin ya ben de bunu kendi kız arkadaşıma hediye olarak düşünmüştüm ama olmadı ayrıldık :( :( :("

ps: yaratıcı fikir için;

1-) ondan gelen mesajları arşive kaydedilenleri deri kaplama bir deftere yazın. dışı deri kaplama olsun ama içi kuşe kağıt cinsinden sarı yapraklı olsun.. ne zaman mı hediyeyi vereceksiniz, içinizden ne zaman gelirse o zaman :)

2-) bir de geri sayım sayacı diye konu açmıştım, benim mesajlarımı aratırsanız orada geri sayan kronometre vs var, sevgili için ne yapılmaz ki..

• @53

Teşekkür ederim.

@deepinsky

Evet, gezdim şimdi o konunuzda oda güzel fikirmiş, birşeyin üstüne kronomotre yapıştırılıp, zaman-sevgili ikilisi ile ilgili güzel sözler eklenebilir.

@53

Teşekkür ederim.

@deepinsky

Evet, gezdim şimdi o konunuzda oda güzel fikirmiş, birşeyin üstüne kronomotre yapıştırılıp, zaman-sevgili ikilisi ile ilgili güzel sözler eklenebilir.

evet hocam, şafak saati de olabilir, ya da web sitesi yapılıp geri sayım sayacı** :)

neyse ben böyle yazdıkça konu sevgiliyle ayrilirken yaz tatili vs yapılan hediye suprize dogru kayıyor, :)

ps: konu güncel, yaratıcı fikirler

• Aklıma çok abuk subuk ve zahmetli fikir geliyo ya

Bak şimdi kızla buluşuyosun.Sanki unutmuş gibi davranıyosun.Sonra birlikte yürürken bi sokağa geldiniz mesela siz gelir gelmez önceden hazırlanmış bi senaryoyu oynayanlar devreye giriyo.Mesela sokak baya uzun ve eski beyoğlu sokakları gibi olsun.Siz sokağa girer girmez etraftan insanlardan sokakta birikmeye başlıyolar.O kadar insan birikiyoki sokak mısır çarşısı kalabalığına dönüşüyo,o derece yani
    Balkona çıkanlar,dükkanın önünde toplananlar vs...ve herkes telaş içinde.Bi uğultu hakim ortalığa.Herkesin suratında ilginç bi hal.O kadar kalabalıklaşıyo ki yolun sonunu göremiyosunuz.Tabi kız panikliyo ama sizinde paniklemeniz lazım yutması için.Sonra zar zor yolun sonuna geliyosunuz.O kalabalık oraya doluşurken bi yandan da önceden tutulmuş bikaç adam binlerce gülün yaprağıyla kızın ismini/seni seviyorum gibi bi mesaj yazıyo.orda bikaç tane de sokak çalgıcısı(ama işini bilen) var.Siz girer girmez şarkı çalmaya başlicak.Şarkı da tabiki sizin şarkınız...Sonra orayı görür görmez kız afallıyo tabi.Sonra siz dönüp kıza "iyi ki doğdun aşkım/bitanem/sevgilim" vs. diyosunuz.
    Balkonlardakiler ve diğer tüm kalabalık iyiki doğdun falan diyo hep bi ağızdan.Zaten kız cidden sizi seviyosa ağlar direk.Şarkı eşliğinde dans ediliyo herkes sizi izlerken...Tüm bunlar bittikten sonra da herkes normal hayatına devam eder gibi çekip gidiyo hiçbişey yapmadan...
    Sonra yalnız kalıyosunuz,hediyeni veriyosun ve sizde çekip gidiyosunuz...

• quote:

Aklıma çok abuk subuk ve zahmetli fikir geliyo ya

Bak şimdi kızla buluşuyosun.Sanki unutmuş gibi davranıyosun.Sonra birlikte yürürken bi sokağa geldiniz mesela siz gelir gelmez önceden hazırlanmış bi senaryoyu oynayanlar devreye giriyo.Mesela sokak baya uzun ve eski beyoğlu sokakları gibi olsun.Siz sokağa girer girmez etraftan insanlardan sokakta birikmeye başlıyolar.O kadar insan birikiyoki sokak mısır çarşısı kalabalığına dönüşüyo,o derece yani
    Balkona çıkanlar,dükkanın önünde toplananlar vs...ve herkes telaş içinde.Bi uğultu hakim ortalığa.Herkesin suratında ilginç bi hal.O kadar kalabalıklaşıyo ki yolun sonunu göremiyosunuz.Tabi kız panikliyo ama sizinde paniklemeniz lazım yutması için.Sonra zar zor yolun sonuna geliyosunuz.O kalabalık oraya doluşurken bi yandan da önceden tutulmuş bikaç adam binlerce gülün yaprağıyla kızın ismini/seni seviyorum gibi bi mesaj yazıyo.orda bikaç tane de sokak çalgıcısı(ama işini bilen) var.Siz girer girmez şarkı çalmaya başlicak.Şarkı da tabiki sizin şarkınız...Sonra orayı görür görmez kız afallıyo tabi.Sonra siz dönüp kıza "iyi ki doğdun aşkım/bitanem/sevgilim" vs. diyosunuz.
    Balkonlardakiler ve diğer tüm kalabalık iyiki doğdun falan diyo hep bi ağızdan.Zaten kız cidden sizi seviyosa ağlar direk.Şarkı eşliğinde dans ediliyo herkes sizi izlerken...Tüm bunlar bittikten sonra da herkes normal hayatına devam eder gibi çekip gidiyo hiçbişey yapmadan...

Okurken ben ağlıyıcaktım kız ağlamassa kafa atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: xxr06U3xx000

quote:

Okurken ben ağlıyıcaktım kız ağlamassa kafa atarım

Valla o kadar masraf yapıp 100lerce kişiye para verecez.Ağlamazsa ayrılırdım bende zaten

edit:harf eksiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 8 Ekim 2009; 23:33:45 >

• quote:

Güzelmiş ama resmen bi film senaryosu! Bu ancak filmlerde olur

• Bu konuyu takibe aldım biraz daha yaratıcı fikirler bekliyoruz
  • Başka bir numaradan mesaj atacaksınız. xxxx yerde şuan da başka biriyle inanmıyosan git bak. Tabiki inanmayacak ama sonra kafasını zorlayacak sizi arayacak açmayacaksınız. Mesaj atacak cevap vermeyeceksiniz.Annenizin numarası yüksek ihtimal vardır. Arar cevap vermiyo nerde filan diye. Dışarda der. Bu sefer inanmak zorunda kalır sinirli sinirli mekana gelir. Garsonlara verilen bahşiş sayesinde geldiği gibi masaya oturtulur. Keman eşliğinde asıl çocuk masaya gelir. Ufak masum bi öpücük Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.