Şimdi Ara

Yaptığım Araştırmalara Göre...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptığım araştırmalara göre bu mesajı okuyan herkes Donanım Haber'e üyeymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Misafirler göremiyor mu acaba?Bende yanlış biliyor olabilirim o sebeple sordum bu soruyu yanlış anlamanızı asla istemem.Keyifli geceler dilerim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Misafirler göremiyor mu acaba?Bende yanlış biliyor olabilirim o sebeple sordum bu soruyu yanlış anlamanızı asla istemem.Keyifli geceler dilerim. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Misafirler göremiyor mu acaba?Bende yanlış biliyor olabilirim o sebeple sordum bu soruyu yanlış anlamanızı asla istemem.Keyifli geceler dilerim. =)

Bakın yaptığınız şakayı veya espriyi asla bozmak istemezdim fakat hepimizin gün içinde yaşadığı olaylar bu konunun bu aşamaya gelmesinde temel rol oynayan nedenlerden birisi.Bu sebeple yaptığım yorum ile konunun amaçlanan potaya girmesini veya sapmasını istemezdim asla.Tekrar keyifli geceler dilerim. =)

• Gerçekten bu kadar ince nasıl dusunebiliyorsun merak ediyorum. Gercekten uzerinde cokca dusunulmus basarili bir calisma. Bütün dunyaya faydali olacagini dusunuyorum. Düş yakamizdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden keyifli biraz açar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaptığım araştırmalara göre bu mesajı okuyan herkes Donanım Haber'e üyeymiş.

Yaptığım araştırmalara göre 2.saniyemi çaldın geri istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

quote:

Yaptığım araştırmalara göre bu mesajı okuyan herkes Donanım Haber'e üyeymiş.

Yaptığım araştırmalara göre 2.saniyemi çaldın geri istiyorum.

Yaptığım araştırmalara göre şu an bu yorumu okuyorsun. Madem vaktin değerli, neden hâlâ okumaya devam ediyorsun? Bak ya hâlâ okuyor.

• ne tür bi işsizsin anlamadımki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.