Şimdi Ara

YAPRAK DÖKÜMÜ...!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
19.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunu izleyemedim ne oldu acaba
  • ya Ferhunde yle Hayriye Hanım Necla nın evine gitti kapıyı Ceyda açtı Ferhunde dedi 'senn burda ne işin var'Ceyda da dedi ki 'burası bnm evim'..Necla nerde dediler 'o gitti dün' dedi ceyda uyusu sonra bunlarda gidiolardı işte tam apartmanın kapısında Ali Rıza Bey le karşılaştılar bitti
  • quote:

Yok ama bırak herseyin düzgün gitmesini 3-4 kişi aynı anda sevinse dişimi kırıcam bi taraf sevinse bi taraf üzülüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 8 Kasım 2007; 12:47:13 >
  • arkadaslar alı rıza beyin leylaya sarıldıında bı sarkı calıdıya hanı süper bi şarkıydıııı adı ve kımın söledini bilen varmııı???
  • Hayret kimse yazmıyor birşey.

Evet izleyenler tahminleri alalım ; İlk kim kime sarılacak ??
    Bence ; küçük kız aralarından sıyrılıp sarılacak ilk önce
  • Ben dün son kısmı kaçırdım..Ne oldu işten attılar diye mi Döndü evine..?
  • evet mecburen..orada bitti zaten
  • sanki bi önceki bölüm daha iyi gibiydi...
    bence ilk ağlayacaklar
  • İnsan ; güzel ve sempatik kadınlara kızamıyor. Bu dizideki ceyda karakteri iyi olsun istiyor insan içten içe. Ne kadar kötü olduğunu bilsekte. Hayatını yoluna koysun mutlu olsun istiyor.

Diğer yandan Ferhunde ye ise birtürlü ısınamıyor. hiç inandırıcı gelmiyor. Neredeyse ekranın içine girip , boğazlayacağız kadını.

Burdan sosyal bir sonuç çıkarırsak ; Güzel kadınlar ve - veya sempatik kadınlar hep kazanırlar. mı??
  • sorunuzun cevabını veremicem ama reklamlarda Ferhundenin ekrana dönüp bu kış çok sert geçicek dediği sahne çok güzeldi
  • Bu nasıl dizi ya yediden yetmişe herkes ağlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Hayret kimse yazmıyor birşey.

Evet izleyenler tahminleri alalım ; İlk kim kime sarılacak ??
    Bence ; küçük kız aralarından sıyrılıp sarılacak ilk önce

heytt bee ne bilirmişim
    İşe bak ya kimse sarılmadı hayret..

• ee izleyenler neredeler :)
  • benim aşk aile dram adına izlediğim en kaliteli yapım piyasada çok kalitesiz dizi var ama yaprak dökümünde oyunculuklar gerçekten kaliteli yönetmenini tebrik etmek istiyorum çok kaliteli bir dizi çekiyorlar yani konuyu bildiğin halde izletiyor sana diziyi helal olsun
  • Bugünkü bölümün sonu bu dizi için bile çok agirdi yahuu Off.. Ilk defa vurdu bana dizi

Aslinda normal,iyi seyler olan bir dizi olsa Yaman bey tekrar arayip aa evet ben havale ettim der diye düsünüyorum ama yok bu dizide olmaz
  • Şevket'i nasıl bastılar?! Ailesinin gözü önünde kaçtı be adam. Tam bir vatan hainliği yani... Şaka maka annem sayesinde iyice kaptım bu diziyi ya...
  • uzun bı aradan sonra bende ızledım eskıden hıc kacırmazdım
  • Ulen hep izlerimde kaçırdık bu akşam
  • ben izledim her zamankisi gibi yine kaçırmadım :)

Şevket tongaya geldi artık çekirge bir sıçrar iki sıçrar olan yine ali rızaya oldu baba yine şoklarda dökülen yaprağın haddi hesabı yok kızlardan dert yanarken şevket o sükunetin altında ne sular getirdi götürdü yeni yeni tabi çıkıyor ortaya

kaynana yine ohalık hareketlerinle dikkat çekiyor , necla ile cem birleşecek gibi , oğuz yine yanlış işlere giriyor kendinden beklenen performans yine üst düzeyde ama neclayı kafasından attı gibi sadece çocuğu ve annesini olmayan vicdanınla düşünüyor gibi nede olsa baba :)

tabi oğuz o hapisden çıkınca necla ve cem ile aralarında geçecek ve bence kana bulaşacak olayları ileriki bölümlerde izleyeceğiz hatta baya bi ilerisi için bi tahmindi :)

ferhunde şevketi bırakır gibime geliyor zaten sevmiyor , olan yine aileye yine yaprağın gövdesine oluyor anlayacağınız

Yapraklar birer birer dökülüyor :)

Saygılar :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.