Şimdi Ara

YAPILAN TEST SAYILARI, VAKALAR VE DÜN VAKA KATLAMA OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar yapılan test sayısı 300 bin
    Vaka 47 bin, ölüm 1006 ve iyileşen 293
    Şu an en az 40 bin kişi gerçekten hastanede. Dün bakanın açıklamasına göre Türkiyedeki hastanelerdeki yatakların doluluk oranı %36
    İstanbuldaki yoğum bakım doluluk oranı ise %56
    Yeni yapılacak olan hastane 1.5 ay sürecekmiş ve 1 hafta önce başlanmış yapımına bu da en erken Haziran
    Dün olanlardan sonra vaka sayısı biranda gözükmese de uzun vadade çok çok fazla katlanarak artacak dün birbirine geçenler şimdi evindeki herkes yayıyor. Semptomları ise hemen gözükmese de ortaya çıkacak

Ayrıca Türkiye’nin nüfüsuna bakınca yapılan test sayısını da çok az buluyorum şimdiki süre içinde
    Ve gerçekten daha çok başında olduğumuzu düşünüyorum

Ne düşünüyorsunuz?
    Sınavın gidişatı hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scath -- 11 Nisan 2020; 13:22:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• en geç ağustos sonu yaparlar diyenler neye göre diyor, anlamıyorum.

tamam sınav 26-27 temmuzda da yapılabilir. sürecin nasıl devam edeceğini bilmiyoruz, sadece diğer ülkelere ve kendimize bakarak tahmin yapıyoruz. ama eğer bu sınavı o kadar erteleyemezler, en geç ağustos sonu aradan çıkarırlar 1 haftaya tercih falan olur diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz .

sırf sınavı aradan çıkarmış olalım diye virüs varken sınav mı yapacaklar? virüs eylülde kontrol altına alınırsa eylülde, ekimde alınırsa ekimde,kasımda alınırsa da kasımda yaparlar. temmuzda alınır ve 26-27 temmuza kadar uygun sınav şartları oluşursa belirlenen tarihte de yaparlar ama sırf sınavı aradan çıkaralım, ağustos sonu halledelim gitsin diye bir düşünce mi var :D
  • Machoo_ kullanıcısına yanıt
    en iyi ihtimaldir o hocam en kötüsü sınavı süresiz ertelemek
    Hiç sanmıyorum

Böyle bir durumda önümüzdeki sene geç açılır okullar her şeyi sıkıştırmazlar o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamki olayı gördük halkımız virüsü dikkate almıyor.Önümüz ramazan iftarlar ve bayramlaşmalar olucak.Sokağa çıkma yasağı gelirse yine aynı görüntüyle karşılaşıcaz.Bu iş bitmezse sınavın durumu meçhul.
  • sınavın eylülden önce olma olasılığı yok.dün 300k insan dışarıdaydı.en az 50ksı enfekte olmuştur ordakilerin
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    saydın mı aq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en geç ağustos sonu yaparlar diyenler neye göre diyor, anlamıyorum.

tamam sınav 26-27 temmuzda da yapılabilir. sürecin nasıl devam edeceğini bilmiyoruz, sadece diğer ülkelere ve kendimize bakarak tahmin yapıyoruz. ama eğer bu sınavı o kadar erteleyemezler, en geç ağustos sonu aradan çıkarırlar 1 haftaya tercih falan olur diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz .

sırf sınavı aradan çıkarmış olalım diye virüs varken sınav mı yapacaklar? virüs eylülde kontrol altına alınırsa eylülde, ekimde alınırsa ekimde,kasımda alınırsa da kasımda yaparlar. temmuzda alınır ve 26-27 temmuza kadar uygun sınav şartları oluşursa belirlenen tarihte de yaparlar ama sırf sınavı aradan çıkaralım, ağustos sonu halledelim gitsin diye bir düşünce mi var :D
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

Hocam en iyi ihtimali düşünmüşsn

• how you doin kullanıcısına yanıt
    Kasımda olursa insanlar ciddi anlamda kopar çalışmaktan. Bunu kimse görmüyor sıkıntı burada.
  • binlerce yüzyıl içerisinde milenyumu seçmekte bok gibi ya
  • Harbiden aq ya düşündükçe deliriyorum. Türk tarihi açısından MÖ'den MS 1940 veya 1950 senesine kadar herhangi birisinde doğsam olurdu, problem etmezdim. Seçim için mesela önünden hızlıca yılların olduğu bir katalog geçiyor ve sen dokunuyorsun hangisine dokunduysan o yılda doğuyorsun. Aw gözüm kapalı dokunsam üstte yazdığım yıllardan birisine denk gelirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.