world mobilde de banka kartı geçerlidir diyor. chippin de geçersiz diyor. aynı kampanya iki farklı açıklama. siz banka kartı ile denediniz mi ? bana özel migrosta chippinden 200/100 gelmiş yarın son, onunla kombo yapıcam oluyorsa ? |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (34. sayfa)

-
-
Eğer geçerli olursa banka karta alayım diye yazmıştım.Biri geçerli dedi,diğeri geçersiz.
ben de almayı düşünoyordum ,o yüzden denemedim.
-
Crystal card kullanan var mı?
Almak için şartlar nedir? Ekoya bağlı kullanamayız sanırım değil mi?
-
250 bin limit üzeri alınıyor aidat iadesi ise yansidiktan sonra 7 gün içinde müşteri hizmetlerini arayın teklif çıkarsa alirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alır almaz aidat mı yansıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6-7- farklı bankadan kartım var bir Yapı kredi kart ücretini iade etmiyor. Hakem heyetine başvurdum yine iade etmiyor.
-
Iptal edin kartı daha sonra aidatsız eko kart isteyin o karta bağlı olarak normal kart veriyorlar aidat almıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tsk ederim. Dediğinizi yaptım. Eko karta bağlı tekrar ek kart verelim ondan ücret almıyoruz dediler aynı World özellikli 2. kartta verdiler. Bakalım seneye çamura yatmazlarsa iyi oldu.
-
Yatmazlar 12 senedir kullanıyorum
Kartı aldıktan sonra 1 yıl
www.yapikredi.com.tr
Hemen Yapı Kredi TROY logolu bireysel kredi kartına başvurun, TROY logolu bireysel kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde toplamda 1.500 TL indirim kazanın!https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/245492böyle bir kampanya tanımlamışlar. başvurumu yaptım. 1000'e 250 tl iade oldukça güzel bir rakam. yapıkrediyi aktif kullansamda uzun zamandır kredi kartı kullanmıyordum. troy sıkıntı çıkarmaz inş.
-
-
75 dir. Yoksa yıkarlar.
Maximum'da da buna benzer bir kampanya vardi.Meger o ilk kez kredi karti alanlar içinmiş. Bunda böyle bir şart görmedim ama nasil basvuruluyor buna acaba?Çünkü kredi kartı basvurusunda troy kart seçimi göremedim ben.
1500 TL lik harcama yaptım, 75 TL geldi tabi ki :)
-
Hepsiburada 2000 /200 ile birleşir sanki
cüzdan deneyen oldu mu hiç geliyor mu?
-
Bende ilk kez kredi karti aliyorum. En son 10 sene once falan kullanmisimdir yapikredide kart muhtemelen. Internet bankaciligindan troy secemeyince musteri hizmetleriyle hallettim. Kart gelince test edecegim kampanyayi
on kez yapıldıgı icin 1500/75 dolayli olarak 750 yazmaya çalışmışlar
kişiye mi özel hocam yoksa genel mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X