Şimdi Ara

Yapay zeka mühendisliği taban puan hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hacettepe yapay zeka mühendisliği taban puanı kaç olur?
    Benim gibi bu bölümü isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35-40kdan alır gibime geliyor. Yepyeni bir bölüm ve bu işte çalışmak için tek yol bu değil ceng okuyup yapay zeka üzerine çalışabilirsin. Okulun hocaları hacettepe cengten daha yüksek puanla alacağını öngörüyoruz demişler ben hiç ihtimal vermiyorum insanlar risk alıp altyapısı belirsiz bir bölüme yüksek puanlarla gelmez gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

35-40kdan alır gibime geliyor. Yepyeni bir bölüm ve bu işte çalışmak için tek yol bu değil ceng okuyup yapay zeka üzerine çalışabilirsin. Okulun hocaları hacettepe cengten daha yüksek puanla alacağını öngörüyoruz demişler ben hiç ihtimal vermiyorum insanlar risk alıp altyapısı belirsiz bir bölüme yüksek puanlarla gelmez gibi.
    Biraz saçmalık zaten hocam bilgisayar mühendisliği ile hemen hemen aynı dersleri ve şuan akreditasyonu yok yüksek olması imkansız
  • Evet akreditasyonu yok onu yazmayı unutmuşum. Puanı çok yüksek olmaz ama düşük de olmaz bence

• Ilk 5 k da kapatir tahminimce merakli coktur bu ülkede seneyede tipla yarisir 30 kisi zaten

• Kimse yuksek siralama yapip yazmaz burayi. 4 seneye de kapatirlar bolumu. Akredite degil ve komple bir mufredati yok. 30-40k’si banko var. İlk 10k yapip siralamaniza yazik etmeyin.

• 50günde5k kullanıcısına yanıt
    Bence de bu civarda alır. Bu sene mezuna kalıcam buyuk ıhtımalle bu bölüme gelen kişiler youtube ve diğer sosyal medya üzerinden bu bölümü tanıtacaklar ona göre kararımı vericem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe yapay zeka
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50-60k arasi

• 40k gibi zaten üsttekilerin de yazmasını tasvip etmiyorum fikrimce ceng yazmak çok ama çok daha mantıklı.
  • Muhtemelen 25k bandında olacak taban sıralaması, şahsi tahminim.

• ibiaktass kullanıcısına yanıt
    Evet ceng okuyup ai üzerine çalışabiliyorsun bu bölümde okumak çok riskli mezun olunca ne yapacağın belirsiz

• 45-50k diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.