Şimdi Ara

yapamadigim turev sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yapabilir misiniz arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir hipotenüse x de birine y de türevini 0a eştle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archspire kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadim

• 11im sorunu cozemiycem ama bende şöyle bişey var bu sorunun cok cok benzeri bi soru ayni yolla cozuluyodur muhtemelen belki isine yarar:
    http://i.hizliresim.com/GYWE6N.jpg

• Cozum bu evet sagol. Sen 11 de turev mi ogrendin

• ayıogi kullanıcısına yanıt
    Evet 11 konuları erken bitince matematikcimiz tureve kadar anlattı, biseyler biliyorum ama soru cozumu için pekiştirmem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 6 Haziran 2015; 22:19:16 >
  •  yapamadigim turev sorusu
    edit:

lan o kadar uğraştım çözülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert-TR -- 6 Haziran 2015; 22:16:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

yapamadigim turev sorusu
    edit:

lan o kadar uğraştım çözülmüş

Hocam cok sagolun boyle daha iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor zey

Evet 11 konuları erken bitince matematikcimiz tureve kadar anlattı, biseyler biliyorum ama soru cozumu için pekiştirmem lazim

git o matematikçinin elini öp teşekkür et bence bizim eğitim aldığımız yerde ders 20dk işlenir geri kalan zaman Atatürk fen-kadıköy anadolu-istanbul erkek öğrencileri övülürdü hoca tarafından tabi dersen ki çalışıp oraları kazansaydın diye
    diyecek bişiyim yok,çocuktuk kapasitede fazla olmayınca malum orta halli bir anadolu lisesine yerleştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark. -- 6 Haziran 2015; 22:24:16 >
  • Mark. M kullanıcısına yanıt
    Yoo neden öyle diyeyim ders dinlemek isteyen öğrencilere 20 dk ders işlenip 20 dk havadan sudan konusuluyorsa hocadadir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 6 Haziran 2015; 22:35:09 >
  • quote:

demek böyle hocalarda var, ciddi söylüyorum okuldan bir tane bile konu öğrenmedim. Hepsini dershane öğrendim.
  • quote:

Yoo neden öyle diyeyim ders dinlemek isteyen öğrencilere 20 dk ders işlenip 20 dk havadan sudan konusuluyorsa hocadadir sorun

yinede haklarına girmiyim sağolsunlar bizde daha büyük hata var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoBitch

quote:

demek böyle hocalarda var, ciddi söylüyorum okuldan bir tane bile konu öğrenmedim. Hepsini dershane öğrendim.

Her hoca böyle degil malesef bizim de sadece matematikcimiz ortalamanin üstünde bir öğretmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.