Bildirim
yapamadigim mat sorulari ( 2 tane )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: feneryener27
Integralin cevabi A olasilik B , el atanlara simdiden teşekkürler

http://www.sketchtoy.com/35466723
olasılık sorusunu PGAL da sormuştu şöyle düşünmüştüm peyniri tam merkeze koydum beyazı da 1 metre uzaklıktaki herhangi bir yere . siyah ise kırmızıyla taradığım açının içinde olursa aynı anda ulaşırlar veya siyah daha önce ulaşır dedim 120/360dan 1/3 gelir böyle çözmüştüm umarım doğrudur çözümüm hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc123987 -- 3 Haziran 2013; 12:34:08 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: gambitplayer
quote:
Orijinalden alıntı: feneryener27
Integralin cevabi A olasilik B , el atanlara simdiden teşekkürler

http://www.sketchtoy.com/35466723
olasılık sorusunu PGAL da sormuştu şöyle düşünmüştüm peyniri tam merkeze koydum beyazı da 1 metre uzaklıktaki herhangi bir yere . siyah ise kırmızıyla taradığım açının içinde olursa aynı anda ulaşırlar veya siyah daha önce ulaşır dedim 120/360dan 1/3 gelir böyle çözmüştüm umarım doğrudur çözümüm hocam
Bende o tarz bir seyler denedimde cok zor bi soru olucagi icin feme yakışmaz diye basit dusundum ve ya ayni anda ya daha sonra ya daha once gider diye tum durumu 3 isteneni 2 bulmuştum. Yaptiginin mantiginu anladim tesekkurler
Integralide cozebilir mi birisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Deniyeyim teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyMucus -- 3 Haziran 2013; 14:09:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler