Şimdi Ara

Yanlışıkla Atheros Wireless Driver sildim düzeltemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Birkaç gün önce bilgisayardaki bazı gereksiz programları program ekle kaldırdan siliyordum, biraz da cahillime denk gelerek ATHEROS wireless ve ethernet sağlayıcıyı sildim. İnternet gidince büyük bir hata yaptığımı anladım ve hemen sildiğim driverları yüklemeye başladım. Wireless ve Etherneti tekrar yükledikten sonra internet geldi herşey eski haline dönmüştü. Güncelleştirrmeleri yükledikten sonra bilgisayarı kapattım( Sıradan Windows Uptade güncelleştirmeleri ) . Birkaç saat sonra pc yi açtığımda internetn olmadığına ama program ekle kaldırdan driverların hala yüklü olduğunu gördüm. Aygıt Yöneticisinden driverlara baktığımda ikisinde de ünlem işareti olduğunu gördüm. Tekrar kurup yükledikten ve bu işlemi bi 5-6 kere tekrarladıktan sonra hala laptopumda internetim yok. Yardım edebilecek birileri vardır diye burada konu açtım şimdiden teşekkürler .

PC : Lenovo G570

• jrloss95 J kullanıcısına yanıt
    önceki wireless driverlerini tamamen kaldırıp hatta dosya kalıntılarınıda kaldırdıktan sonra pcyi yeniden başlatın. daha sonro driverleri tekrardan yükleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.