Şimdi Ara

Yanlış Yapmadığınız Ayt Mat Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt Mat 5.Soru. "Ulan sınavda çözdüm ama 15 mi 17 mi hangisini işaretledim hatırlamıyorum." diyorsanız rahat olun.

Denklem kurma yöntemiyle çözdüyseniz elde edebileceğiniz 4 denklem var. En basitinden "sayıların biri 12'den diğeri 24'ten gelsin" dediyseniz bulacağınız iki cevap var: 12 ve 15. Yanlış yapma ihtimaliniz yok.

Bunu düşünmediyseniz bulunacak tüm cevaplar: 9,12,15,18. Tek bir sayıyı işaretlediğime eminim diyorsanız doğru yaptınız.

Ben kökler çarpımından gittim ve salladım diyorsanız risk biraz daha fazla. Sıfır bilgi ile rastgele deneyerek bulabileceğiniz cevaplar arasında 15,17,18,19 var.

Soruyu çözdükten sonra sağlıyor mu diye kontrol ettim diyorsanız yanlış yapma ihtimaliniz yok.

Ya da tüm bu tiplerden farklı olarak sınava çalışıp girdim soruyu da kendimden emin çözdüm diyorsanız gene doğru yapmışsınızdır.

Artık tatilin tadını çıkartabilirsiniz. Yanlış Yapmadığınız Ayt Mat Sorusu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 8 Temmuz 2021; 12:28:57 >

• bu sorunun aşırı bir olayı yoktuki sadece biraz uğraştırdı sınavda diğer sorular yüzünden

• Doğru yaptığıma emin olduğum çok az sorudan birisi :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nedense birinci tablodakiyle birinci denklemi eşleştirdim, sırf o yüzden çıkmadı, sonra anladım ters olduğunu. basit soru aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyerek yapınca zaten sadece 15 çıkıyordu

• Diğer sorulardan çok vakit ayıramayıp cevabını 19 bulduğum sorudur.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bu soruyu ilk başta 15 yaptım sonra "yok lan emin değilim" diyerek sildim 15'miş aq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Başta m4l olup yapamamıştım sınavın son anlarına doğru bir daha dönünce bunu mu yapamamışım kafama tüküreyim dediğim soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.