Şimdi Ara

Yanlış Alınan Geri Dönüşüm! Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konu ciddidir. Biliyorsunuzdur belediye artık evlerden geri dönüşümü toplamaya geliyor. Mavi poşet veriyor geri dönüşümü onun içine koyuyoruz alıyorlardı herzaman
    geçenlerde imzamdaki projeyi yapmak için eski bilgisayar kasamı ve bilgisayar parçalarımı dışarı koymuştum yani kapının önüne ve odadaki bazı özel eşylarımda oradaydı. Geri dönüşümü toplamak için gelenler onlarıda geri dönüşüm sanarak almışlar. ve bilgisayar kasam + parçları + özel eşyalarım şuanda geri dönüşüm firmasında.

Herneyse aradım firmayı kasayı bulduklarını fakat içindekileri ve bilgisayar parçlarını bulamadıklarını ve arayacaklarını söylediler. tamam dedim bugün 9. gün hala cevap gelmedi. Belediye başkanı numarasını vermişti üniversiteye geldiğinde whatsapp'tan durumu ona bildirdim yardımcı olacağını söyledi ve beni belediye başkan yardımcısına yönlendirdi. beni çağırdı ve gittim. Bana dedikleri şöyleydi.

Çalışanlarımız bir hata yapmışlar bizimde tedbirsizliğimizden kaynaklınıyor bulunması için elimizden geleni yapacağız. arkadaşlar uğraşıyor vs. Sizdende özür dileriz geçmiş olsun gibi şeyler söyledi.
    Fakat bulunamaz ise herhangi bir şekilde firmadan vs şikayetçi olma hakkım var mı ? Sonuçta 500 tl'ye yakın ürünüm gitti. sadece geçmiş olsun deyip bitecek mi ?ne yapbilirim bu durum karşısında.
    Yazım hatalarım olduysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 7 Şubat 2014; 22:31:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.