Şimdi Ara

Yanıyorum gece gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 5 saat uyuyabildim şimdi uyandım hapşurmaktan burnumun akmasından ölüceğim sanırım iki de bir midemden boğazıma gelen asit gibi birşey var midem yanıyormuş gibi oluyor ben gidiciyim beyler hakkınızı helal edin gözlerimde yaşarıyor

• başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

başlık sakat

ciddi ciddi gidiyorum gözler yaşlı burnum okuyor hapşurmaktan yerimde duramıyorum midemle boğazım arasındaki yolda yanma var ve bunlara rağmenhttp://www.youtube.com/watch?v=ZDXXi19_7iE son ses eminem dinleyip hopluyup zıplıyorum sanırım ölmeden önce dans etmek istemiştim bu yüzdendir
  • Gecmis olsun nane limon falan iç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o miğdeden gelen asit gibi hava ve onunla beraber boğazın yanmasını çok iyi bilirim. kusmak bile daha iyidir onun yerine. o yakıcı iğrenç havanın birde 5-6 saniye bir koku bırakması varki nefeste; 5-6 saniyeliğine tüm hayatından beziyorsun.

tabi hepsi geçtiğinde baya bir rahatlama oluyor. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunmamur

o miğdeden gelen asit gibi hava ve onunla beraber boğazın yanmasını çok iyi bilirim. kusmak bile daha iyidir onun yerine. o yakıcı iğrenç havanın birde 5-6 saniye bir koku bırakması varki nefeste; 5-6 saniyeliğine tüm hayatından beziyorsun.

tabi hepsi geçtiğinde baya bir rahatlama oluyor. geçmiş olsun

aynen ya ölüp dirilsem daha iyi hissederim o derece şuan da üşenmeyip mandalina, portakal soydum ballı süt yaptım bakalım nasıl olucam

@Charismatic Enigma

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tupacin Bandanasi

hala hastayım ve kötü hissediyorum ama bugün okula gitmiyorum iyi tarafı ama hasta olmaya deymez gidip rapor alırım saat 1-2 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

Sadece 5 saat uyuyabildim şimdi uyandım hapşurmaktan burnumun akmasından ölüceğim sanırım iki de bir midemden boğazıma gelen asit gibi birşey var midem yanıyormuş gibi oluyor ben gidiciyim beyler hakkınızı helal edin gözlerimde yaşarıyor

Gecmis olsun

• geçmiş olsun kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

geçmiş olsun kardeşim

eyvallah kardeşlerim

@hcdhcd
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Post ON

Geçmiş olsun

sağol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.