Şimdi Ara

YANIYOR !!! Sherlock Holmes 7 KİTAP : 24.90 tl {} <DUYURU VAR> [[SSLER GELDİ !!!]][STOKLAR ARTTIRILDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
627
Cevap
24
Favori
27.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okudum 4-5 kitabini. Ama yayin evi cok cok cok farkediyor. Yayin evi hangisi acaba ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Peaky

Beyler elinde olup okuyan yok mu ? Çeviride sorun yoksa hemen sipariş geçelim.

Alıntıları Göster
    içerik nasıl acaba 40 liraya 5li setini satıyorlar idefixte filan onlardan şüphem yokta bu kitapları ilk defa görüyorum kararsız kaldım almak istediğim bir seri

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Okudum 4-5 kitabini. Ama yayin evi cok cok cok farkediyor. Yayin evi hangisi acaba ya

Olympia Yayınları

Orijinalden alıntı: dgkn7

quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Okudum 4-5 kitabini. Ama yayin evi cok cok cok farkediyor. Yayin evi hangisi acaba ya

Olympia Yayınları

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu farklı bir seri mi ?
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Seti-5-Kitap-Takim-/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000425184?gclid=CjwKEAjw-Oy_BRDg4Iqok57a4kcSJADsuDK1oocCab2mLbLWeVUkeFmbfuu8C672gImo0WwhvxpmCBoCDePw_wcB

Almak istiyorum ama kafam karıştı.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• farklı kitaplar sanırım yanında isimleri yazıyor kitapların dikkat edersen

Orijinalden alıntı: Guest-FA918FB37

farklı kitaplar sanırım yanında isimleri yazıyor kitapların dikkat edersen
    Fiyat gerçekten çok iyi, kuzenime hediye olarak aldım. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaşlar bu farklı bir seri mi ?
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Seti-5-Kitap-Takim-/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000425184?gclid=CjwKEAjw-Oy_BRDg4Iqok57a4kcSJADsuDK1oocCab2mLbLWeVUkeFmbfuu8C672gImo0WwhvxpmCBoCDePw_wcB

Almak istiyorum ama kafam karıştı.

Farklı tabi bariz daha kaliteli dr daki bence ama burdaki de ucuz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Site çok iyidir güvenilirlik konusunda ben defalarca sipariş geçtim.
    yanına 5 tl'ye daha kitap aldım. kargo ücreti de 2 tl çok uygun fırsat. Haber verene teşekkürler.
  • Ben hep attığım 5li seti gördüğüm için bu kadar sanmıştım seriyi. O zaman bunlar dışında da baya bi kitap var.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • bende hiç okumadım bu seriyi ama okumak istiyorum. Fiyatta uygun kararsız kaldım alıp almamakta
  • 25 liraya kadar olan siperislerde kargo 2 tl. 25 lira ustune 5 lira.

Dr'de ki setin yayınevi olan Martı yayınları için ekşisözlük yorumları Pahalı diye kaliteli sonucuna varmayalım. Bu konudaki yayınevi için yorum bulamadım ama alan arkadaşlardan yorum gelir heralde.

Link
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Dr'de ki setin yayınevi olan Martı yayınları için ekşisözlük yorumları Pahalı diye kaliteli sonucuna varmayalım. Bu konudaki yayınevi için yorum bulamadım ama alan arkadaşlardan yorum gelir heralde.

Link
    Normalde kaliteli olarak bilindik bu seri için martı yayınları var o güzel de bunu duymadığim için şüphedeyim

Orijinalden alıntı: RiorraW

Normalde kaliteli olarak bilindik bu seri için martı yayınları var o güzel de bunu duymadığim için şüphedeyim

Alıntıları Göster
    alıyor muyuz arkadaşlar?
  • Film serisi, dizisi falan çok beğenmiştim. Kitapları da sipariş verdim. Yaprak kalitesi falan çok önemli değil benim için, içerik ağır basıyor. Teşekkürler haber veren arkadaş..

• Ben içerik olarak değil baskı ve malzeme kalitesi olarak daha kaliteli oldugunu ima etmiştim dr da görmüştüm ürünü çünkü ben sipariş verdim kötü çıksa da sorun değil kitap sever çocuklara hediye ediyorum zaten okudukça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekuru7 -- 10 Ekim 2016; 21:54:37 >
    Basım Yılı : 2016
    Sayfa Sayısı : 180
    Kağıt Cinsi : 2.Hamur

Celal Ergün hakkında da pek bilgiye ulaşamadım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.