Şimdi Ara

Yanıyor, A4 Tech G11-200N 2000DPI Kablosuz Şarjlı Fare - 20₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok iyi, son 9 adet. Site güvenilir. Ürün hakkında bilgim yok. Kullanan varsa yorumlarını alabiliriz.

n11'de en ucuz 43TL
    Hepsiburada'da 69TL

http://www.incehesap.com/a4-tech-g11-200n-v-track-fiyati-25260

• A4 tech çöptür bu kadarı yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

A4 tech çöptür bu kadarı yeterli

tamam

• fiyat iyi ama a4tech olması düşündürücü.kablolu fare almıştım.3 ayda dağıldı.bir daha da elime almam.şuan inca kullanıyorum canavar gibi.bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar.
  • 6 aydır kullanıyorum gayet iyi. Kullanmadan yapılan çöp yorumlara aldanmayın.
  • kargo eklenince 24,56 TL oluypr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

fiyat iyi ama a4tech olması düşündürücü.kablolu fare almıştım.3 ayda dağıldı.bir daha da elime almam.şuan inca kullanıyorum canavar gibi.bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar.

INCA ile A4Tech arasında kalsım A4Tech'i seçerdim. Logitech'ten sonra fare almadım. (M325+K360)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

6 aydır kullanıyorum gayet iyi. Kullanmadan yapılan çöp yorumlara aldanmayın.
    quote:

Orijinalden alinti: LiveForSpeed

6 aydir kullaniyorum gayet iyi. Kullanmadan yapilan çöp yorumlara aldanmayin.

Sarji ne kadar süre dayaniyor?
    Şarj olurken kullanabiliyor muyuz?
    Çift tıklama sorunu vs var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 9 Mart 2016; 0:41:50 >
  • Fiyat değişti.
  • itfaye anında söndürdü
  • aldım teşekkürler

• Fiyat yükselmiş.. Kaçırmasam alırdım bir tane.

• Fiyat de?i?ince insanda bir pi?manlyk oluyor, ben gerçekten indirim yaptylar diye dü?ünmü?tüm ama hataly girilmi? de olabilir ?imdi. Alanlara umarym gönderilir, yukarydaki arkada?tan da yorumlaryny bekliyoruz. (2 tane havale ile aldym bu arada)
  • Arkadaşlar yalnız fiyat TL değil USD.
    Şuanda 24 USD + KDV diyor. Peşin fiyat: 82,95 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kingpin

Arkadaşlar yalnız fiyat TL değil USD.
    Şuanda 24 USD + KDV diyor. Peşin fiyat: 82,95 TL

Az önce TL idi işte :)
  • Şarjı günde 1-2 saat kullanımla en az birkaç hafta gidiyor, zaten micro usb olduğundan telefonun şarj kablosunu uzatıveriyorum 15dk. İçinden de kablo çıkıyor.
    Çift tıklama vs sorunu yok.
    Şarj olurken kullanılıyor.

Diğer notebook mouselarına nazaran ele daha iyi oturuyor. (microsoft 1000 vs.)
    Otg aparatla tablette de kullanıyorum sıkıntı yok. Hatta otg aparatla birlikte mouse'un içinde saklıyorum dongle'ı. Dm otg yazın çıkar. Bu yönden işime yarıyor baya.
  • gece gece fiyatı kim düzeltiyor be
  • A4techin urunlerini zaman zaman kullaniyorum. Kalitesi bence gayet iyi. Hatta logitech fare aldim sozde iyidir diye. Verdigi hissiyat cok kotu. Keske a4 alsaydim demistim. Cer cop yazanlara bakmayin.

• Copculer yuzunden mali kacirdik

• fiyat iyimiş ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim zamanında dota oynarken iki ayda bir a4 tech yerdik sonra logitech aldım 3-4 yıl kullandım banamısın demedi , o yüzden huylanırım bu firmadan , belki kendilerine çeki düzen vermişlerdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.