Şimdi Ara

yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1)cz nedir nasıl gidilir
    2)abyss nedir nasıl gidilir
    3)ben oyundaki bütün haritaları gezdim ne atilla gördüm nede darc mare bunlar nerdedir

(bu soruları kendim bilmediğim için soruyorum

• hiç başlama benden sana bi tavsiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

hiç başlama benden sana bi tavsiye

+1905 HİÇ URAŞMA NE OYNA NEDE ÖĞREN...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

hiç başlama benden sana bi tavsiye

+1
  • yaa adam size oyna oynama demenizi istememis sadece sorduu sorulara yanıt bekliyo arkadasm bilsem hemen soylerdim ama üzgünüm bende cok olmadı oynayalı bilmiorm üzgünüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

yaa adam size oyna oynama demenizi istememis sadece sorduu sorulara yanıt bekliyo arkadasm bilsem hemen soylerdim ama üzgünüm bende cok olmadı oynayalı bilmiorm üzgünüm

o zmn sende öğrenme ve geç olmadan bırak oyunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gander

size bir kaç soru sormak istiyorum

1)cz nedir nasıl gidilir
    3)ben oyundaki bütün haritaları gezdim ne atilla gördüm nede darc mare bunlar nerdedir

ARK. ÖĞRENMEK İSTEMİŞ BİZDE ÖĞRETELİM

1) CZ YE 30 LVL DEN SONRA 1. WE 2. SERWERLARDAN GİRİLİR HER AYNADA EN ALTTA İSMİ WARDIR :)

2)ABYSS DE 30 LVL DEN SONRA (35 DE OLABİLİR ) 1. SERWERLARDAN GİDİLİR

3)O Dediklerin BOSS dur Onların Belirli Bir çıkma Zamanı Yoktur Gm nin Keyfine Bağlıdır

• bence başlama bu oyuna
  • bencede baslama bagımlılık yaparsın ıstersen imzama bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

yaa adam size oyna oynama demenizi istememis sadece sorduu sorulara yanıt bekliyo arkadasm bilsem hemen soylerdim ama üzgünüm bende cok olmadı oynayalı bilmiorm üzgünüm

o zmn sende öğrenme ve geç olmadan bırak oyunu..

aynen katılıorum sakın başlama
  • quote:

1)cz nedir nasıl gidilir

Cz iki ırkın 7gün 24 saat savaş yapığı yerdir 30 levelda gidilebilir ancak mantıklısı 60ta gitmektir.Teleport kapılarında colony zone olarak czyi bulabilirsin
    Abyss para kazanmak için gidilen kapalı bir alandır buradaki yaratıklardan değerli bir taş olan abyss gem düşer abysste karşı ırkla bir şey kaybetmeden savaşılabilir.
    Atilla her zaman olmaz oyunu yöneten kişi bazen bu yaratığı yollar.Dark mare ise estland ve colony zoneda vardır ama bunlara dalmak biraz yürek ister

• ben bu oyunu yaklaşık 2 3 haftadır oynuyorum yanlış seçimler yaptığıma inandığım için oyuna yeniden bugün başladım ve bugün 29 lwl kastım bunları öğrenmek istiyorum oyunda ve forum da bahsediyorlar bende bişemi oldu diye bakıyorum ayrıca yanıt veren arkadaşa teşekkür ediyorum ama ben nasıl gidilir derken hangi npc ye bascam ışınlanma kapısındanmı gitcem vs yanıt aramıştım lütfen tam olarak yanıt verin cvp larınızı bekliyorum
  • super gunes cvp ın için teşekkürler ama abyss in olduğu yere nerden gitcem
  • abyssin olduğu yere de 1.serwerlardan delosa tıklıycan sonra uzuuuun bi yol gitcen karşına bi kale gibi bi yer var ordan verdivenlerden çıkıcan ve bi kapı çıkıcak böle ışıklı falan ona sağ tıkla ve orda koca koca Abyss Dungeon yazıcak girişi 20k dır hadi ii oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

1)cz nedir nasıl gidilir

ARK. ÖĞRENMEK İSTEMİŞ BİZDE ÖĞRETELİM

1) CZ YE 30 LVL DEN SONRA 1. WE 2. SERWERLARDAN GİRİLİR HER AYNADA EN ALTTA İSMİ WARDIR :)

2)ABYSS DE 30 LVL DEN SONRA (35 DE OLABİLİR ) 1. SERWERLARDAN GİDİLİR

3)O Dediklerin BOSS dur Onların Belirli Bir çıkma Zamanı Yoktur Gm nin Keyfine Bağlıdır

DM boss mu?

• quote:

1)cz nedir nasıl gidilir

1)cz humanlarla orcların savaş yaptığı yerdir lwl 30dan sonra gidilir sen 60da git en ezhuman veya orc towndan tp kapısından gilir gidiş 17k geliş bele$(yanına para alma ölünce paranın yarısı gider)
    2)abyss güzel havadar bir zindandır human ve orclar orada da kavga eder ölünce bişe kaybetmezsin yaratıkları keserek abyss gem çıkartıp moradonda kırdırırsın güzel itemler çıkabilir 1. serverden moradondaki tp kapısından önce delosa git sonra çölde dümdüz koş karşına kale çıkacak kaleye gir en soldaki merdivenden çık yolun sonunda duvar var ortası çızgılı ona sağ tıkla abysse tıkla oradasın
    3)Atilla bosstur zombilerin oldğu yerde çıkar 8 saatte 1 gelir dm güçlü bir yaratıktır eslant ve czde bol miktarda bulunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.