Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
29.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e devlette sabit abonelik görünmüyordu şimdi görünüyor, null olarak çıkıyor xdsl numarası yazmıyor

• mmx233 M kullanıcısına yanıt

E-devlet'te. Xdsl no yazmaz; sadece firma ismi ve abone no yazar.

• 3400018391 abone numaralı internet bugün saat 11 de kurulumu yapıldı ancak hızım vaat edilen 100 mgbit hız yerine 25 mgbit geliyor wp den yazdım aradım hiç bir yerden sizlere ulaşamıyorum yıl 2023 resmen teknoloji çağında birine uluşamamak komik oluyor artık en son çare buraya yazıyorum umarım görüp düzeltir siniz artık şu sorunu zaten sizin yüzünüzden kış ayında yazlık evime gelmek zorunda kaldım kurulum ekibi geldiği için birde hız sorunu nedeni ile bekletirmeyin artık lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Aralık 2023; 18:2:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu ne mümkün anlamadım ben? Belli bir müşteri sayısı üstü belirli operatörler sadece e-devlette görünüyor, siz nerede, ne şekilde görüyorsunuz bunu?

• aFamous kullanıcısına yanıt
    Sabit hat sorgulamada çıktı bugün

Edevlet

Btk

Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme

Adınıza kayıtlı diğer sabit hat (internet ve sabit telefon) bilgilerinizi öğrenmek için tıklayınız.

• Arkadaşlar 1 hafta önce digitürk internete başvurdum halen bağlanması, telekom teknik servise uğradım yaninet aboneliği (fiber oldugundan )adreste aktif gözüktüğü için başka operatör bağlantı yapamaz dediler 12/12/2023 tarihinde iptal dilekçesi yolladım halen yaninetten cevap gelmedi başka bir pelicell numarasi buldum iptali sordum iptal olduğunu söylediler(fotoğrafta var)fakat telekomda aktif gözüküyor mağduriyet üstüne mağduriyet ne yapacağımızı şaşırdık.Ayrica telekom ekibi pelicell ile ilgili mail geldiğini borcundan dolayı tüm abonelikler iptal olduğunu söyledi.Yani firma battiysa battı abonelikleri telekomdan düşürün yada İnterneti tekrar aktif edin.Düşün milletin yakasından...
    Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Bursa da beya İstanbulda hiç mi mağdur yok şu adreslere gidip Bi sorsun ne yapmaya çalışıyorlar. Benim yakınımda olsa kaç defa uğrardim.
    (Sırabademler Mah. 88. Sok. No:2 Karacabey/Bursa) veya Sarıkamış mah.ördek sok. No:4a SANCAKTEPE/İstanbul

• Arkadaşlar kendi sürecim hakkında sizide bilgilendireyim. Malum 10 küsür gündür internetim yoktu. Altyapım Fiber olduğu için (aktivasyon almadığı için) hafta sonu Tüksata yeni başvuru yaptım sözleşmeyi edevlet aracılığı ile onayladım, sabah anlaşmalı olduğu bir firma imza almaya (sözleşme hariç 2 evrak vardı imzalanması gerekiyormuş) geldi. Saat 16:00 gibi Türk Telekomdan gelip yeni fiber modem ve gpon cihazı takıldı ve biraz önce internetim aktif oldu, şu anda internete bağlıyım.

İstanbul Avrupa Yakası ve Fiber kullanıyorum.

Pelicell'in durumu bence iyi değil, Türksat nasıl Telekom'a iş emri girip 1 günde kurulum ekibi gönderebiliyorsa, istese bunu Pelicell'de yapabilir. Ama bence başka birşey var, ya hala ödemedikleri borçları var yada başka birşey. Umarım herkesin problemi bir an önce çözülür.

• erturkmen kullanıcısına yanıt

Aksi bir durumda zaten millete istediğiniz yere geçiş yapabilirsiniz diye açık çek dağıtmazlardı diye düşünüyorum ben de, belli ki altından bütünüyle kalkamayacakları bir durum var.

• atabey4440 A kullanıcısına yanıt

Hocam o Sarıgazi Mah. olmasın, Sarıkamış diye bir mahallesi yok sanırım Sancaktepe'nin.

• İnternetimizi iptal edilirse sorun çözülüyor mu

• Portlarımız iptal olur mu

• Yazılanlardan anlaşıldığına göre boşuna bekliyoruz veya en iyi ihtimalle umduğumuzu bulamayacağız, teşekkürler.

• atabey4440 A kullanıcısına yanıt

Hocam o Sarıgazi Mah. olmasın, Sarıkamış diye bir mahallesi yok sanırım Sancaktepe'nin.

Bu arada bu bilgiye nereden ulaştınız, genel müdürlüğü sanırım bir apartman dairesi de verdiğiniz adrese göre:

Yeni abonelik için bir ISS ile teyitleşmeden hattı iptal etmek mantıklı değil, portunu kaybedebilir ve geri dönülmez bir duruma düşebilirsin.

Haklısın hocam klavyenin azizliği yanlış yazmışım.Yaklasik 20 gün önce başka aboneligimizi iptal etmiştik modem geri gönderme adresi kargodan bu çıkmıştı.

• Benim fiber aboneliği bugün açtılar ben şimdi bunlardan yeni hizmet numaramı alsam bile başka bir firmaya geçme dahilinde yeni kurulum oldu diye belli süre durmadığım için bu süre firmadan firmaya değişiyor bunun ücretini çıkarırlar mı bu arada abonelik açılmasına rağmen hız da düşük geliyor sizin durumunuz şu anda bende daha kötü tabi ama kurulum tamamlansa bile bu seferde hız sorunu yaşayacağız anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Aralık 2023; 20:18:35 >
  • erturkmen kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun benimde alt yapim fiber bende digiturke başvurdum ,halen telekomda adresimden aktif Bi bağlantı gözüktüğünü söyledi telekom teknik ekibi, anladığım kadarıyla sizde sıkıntı çıkmamış.Yani nette iptal edildi diyor ne olduğunu anlamadım.

• harce74 kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl gelip açtılar telekoma gelen mailde pelicell borcundan dolayı iptal olmuş hatlar.Siz hangi ildesiniz?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.