Şimdi Ara

Yangın Kapısı Firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yangın Kapısı Firmaları


    Yangın Kapısı Firmaları

    Binaların ve yapıların güvenliği son derece önemlidir. Herhangi bir tehlike yangın gibi durumlarda acil çıkış kapısının bulunması ve yanmayan özelliklere sahip yangın kapısı ile can kayıplarının önlenebilmesi için acil müdahale gerektiğinde kullanılarak tehlikenin en aza indirilmesi düşünülmektedir. Yangın kapıları iki türlü olarak piyasada bulunmaktadır.

    Çift taraflı ve tek taraflı olmak üzere üretilen ürün dayanıklı yanmayan bir üründür. Genellikle çok katlı binaların içlerine çıkış yönlerine doğru montaj edilmekte ve tehlike anında kolaylıkla çıkışı sağlamak üzere üretilmiş ürünler olarak birçok binada ve yapılarda olması gereken bir üründür. Özel malzemelerden imal edilmiş yangın kapısı fiyatları kalitesine göre değişebilmektedir. Çift ve tek taraflı sistemli olarak malzemelerin özelliklerine göre ve farklı ek malzeme kullanımına göre fiyatlarında değişme yaşanmaktadır. Ancak insan sağlığını düşünürken maddiyattan fazla önemi olan can kaybından korunmak için yeterli düzeyde kaliteye sahip yangın kapısı kullanılması gerekmektedir.

    Cam ya da tek kanatlı ve çift taraflı olarak kullanılan özellikte olanları piyasada mevcuttur. Can sağlığının önemi unutulmadan ucuz yangın kapısı arayışında kullanılan malzemelerin kalitesi fiyatından önce düşünülmelidir. Ucuz bir ürün yeterli derecede koruyamaz özellikte de olabilir. Genellikle yapıların durumuna göre uygun olarak yapılan yangın kapıları sertifikaya sahip ve onay alınmış olarak kalite kontrollerinden geçirilmiş şekilde piyasaya sunulmaktadır. İnsan can ve mal güvenliği için mutlaka tüm yapılarda olması gereken zorunlu bir gereç olarak yapılmalıdır.

    yanginkapisi.org







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.