Şimdi Ara

yandex whatsapp konum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
29.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar whatsaptan konum bilgisine,baktigimda whatsapta yandexe yonlendirme yapmiyor yandexin,navigasyonu super pratik,ama whtatsapta goremedim sizdede,ayni,sorun varmidir,acaba sygic,gorunuyo whatsapta ama yandex yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karakral1 kullanıcısına yanıt
    yandex navigayona yönlendirme yapmaz ama yandex haritalara yapar. ama google maps'i varsayılan olarak ayarladıysanız ona da yapmaz. onun varsayılanını kaldırmak için uygulama ayarlarından google maps'e gelip varsayılanaları ayarla yapacaksın sonra tekrar sorduğunda yandex maps'i seçeceksin. konu kilit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

yandex navigayona yönlendirme yapmaz ama yandex haritalara yapar. ama google maps'i varsayılan olarak ayarladıysanız ona da yapmaz. onun varsayılanını kaldırmak için uygulama ayarlarından google maps'e gelip varsayılanaları ayarla yapacaksın sonra tekrar sorduğunda yandex maps'i seçeceksin. konu kilit.

Dedig8niz seyi,anladim ama,malesef goruntuleye bastigimda goigle,haritalar sygic cikiyo,ama yandex cikmiyo herhangi bi ayarlamada yok google,haritalar la alakali baktim ben,hepsine teker teker arkadasim tesekkurler isterseniz,telefonunuza yandex navigasyonu yada,haritalari,indirin sonrada whatsaptan birisi size konum gondersin seceneklerde yandex cikmiyo,malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakral1 -- 20 Aralık 2013; 19:06:02 >

• karakral1 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ne diyim ki.. İnşallah yandex haritalar'la yandex navigasyon'u karıştırmıyorsun? Son çözüm olarak bi kaldırıp baştan kur istersen. Olmazsa da yandex tam g2'ye uyarlanmamıştır gibi bir şey düşündüm ama pek mantıklı gelmedi. En azından yandex türkiye desteğe ulaşın onlar hızlı cevap veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Hocam valla ne diyim ki.. İnşallah yandex haritalar'la yandex navigasyon'u karıştırmıyorsun? Son çözüm olarak bi kaldırıp baştan kur istersen. Olmazsa da yandex tam g2'ye uyarlanmamıştır gibi bir şey düşündüm ama pek mantıklı gelmedi. En azından yandex türkiye desteğe ulaşın onlar hızlı cevap veriyor.

Yarin,ariycam ole bisey varsa,destek,telefonu ararim,direc,tesekurler yinede

• Mail,attim cvp olarak whatsapa sorun gibi bi cvp verdiler neyse,zamanla,duzelir

• Yeni bir android kullanıcısı olarak aynı sorunu bende yaşıyorum daha önce ios diren Yandex Navigasyon a yönlendirme yapıyordu çözebildiyseniz lütfen paylaşın
  • Doyalı bir çözüm var.whatsappta paylaşılan konumu haritalar ya da tarayıcıda açın.arama çubuğunda loc: 40.983008,27.569975 (Siz) gibi bir şey yazacaktır.buradaki sayısal bölümü kopyalayıp yandex navigasyonun arama çubuğuna yapıştırıp ara diyin.gitmek istediğiniz yere yönlendirecektir

• Malesef bende, yandex, whatsapp, google ve samsunga kaç defa mail atmama rağmen bu sorunu çözmüyorlar. Android ile ios arasında böyle bir fark olması çok tuhaf. Düzeltmezlerse yuh yani. 6 aydır uğraşıyorum ama düzelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraerel

Malesef bende, yandex, whatsapp, google ve samsunga kaç defa mail atmama rağmen bu sorunu çözmüyorlar. Android ile ios arasında böyle bir fark olması çok tuhaf. Düzeltmezlerse yuh yani. 6 aydır uğraşıyorum ama düzelmiyor...

Ysn13 arkadasin yaptigini yap sende ben ole yapiyorum sinirlenmiyorun artik konum gelince google maptan tikliyorum yorunge numaralarini kopyaliyorum yandexe yapistiriyorum simdilik bole idare edicez ilerde yaparlar insallah

• Başka map uygulamaları indirince onlar seçenelerde çıkıyor. Örneğin Whatsapp da gelen bir konum bilgisine tıkladığınızda açılan seçenek menüsünde mesela HERE navigasyonu görünüyor. Ama Yandex gözükmüyor... (samsung S5 kullanıyorum)

Ne yaptımsa düzeltemedeim yahu..
  • aynı sorun, koordinatları kopyala yapıştır yapıyorum ama kolayı varken..
    IOS da yandex listede çıkıyor bu arada..
  • yandex haritaları yükleyin, çalışıyor whatsapp'da.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexmaps
  • Google Maps aramalarını POI leri, whatsapp konum paylaşımlarını vs tek tıklama ile sygic yandex gibi popüler navigasyon programlarına aktarır

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vedmobile.sendtonavigation

kesinlikle denemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 30 Ağustos 2015; 16:43:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac2003

Google Maps aramalarını POI leri, whatsapp konum paylaşımlarını vs tek tıklama ile sygic yandex gibi popüler navigasyon programlarına aktarır

WhatsApp dan konuma tıklayınca yandex açılıyor ama hedef konum gelmiyor maalesef

• quote:

Google Maps aramalarını POI leri, whatsapp konum paylaşımlarını vs tek tıklama ile sygic yandex gibi popüler navigasyon programlarına aktarır

Tesekkurler aradigim sey buydu tam isabet

• erkange E kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 25 Ekim 2015; 0:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

WhatsApp dan konuma tıklayınca yandex açılıyor ama hedef konum gelmiyor maalesef

yandex navigasyona güncelleme gelmiş. artık google mapstan veya whatsapp konum paylaşımlarından yandexe direk konum aktarılabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

yandex navigasyona güncelleme gelmiş. artık google mapstan veya whatsapp konum paylaşımlarından yandexe direk konum aktarılabiliyor.

android için 1.70 sürümü var ve markette yeni bir sürüm göremiyorum.
    sadece google haritalarda açıyor whatsapp dan gelen konumu. başka bir navigasyon çıkmıyor.
    siz nasıl yapıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.