Bildirim
Yan Aynayı Vurdum - Ne Kadar Tutar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
marka modele göre değişir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
marka modele göre değişir.
vw bora 2001
ayrıca sadece cam takacak, her modelin aynı değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Eylül 2012; 12:04:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
DOSTUM CAM KESTİR YAPISTIR TEK CAM SATILMAZ _____________________________ SİYAH BEYAZ -
quote:
Orijinalden alıntı: cantona10
DOSTUM CAM KESTİR YAPISTIR TEK CAM SATILMAZ
onu oto tamir yapsa ben uğraşmasam olmaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Eylül 2012; 12:06:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dostum pek zor bişi degil ama genede sanayide oto aynacıları olur onlara git yapıstırırlar. onun boyutunda kestir sonra yapıstır yada adam yaparsa yapıstırt aynayı sıfır alsan cok para tutar. _____________________________ SİYAH BEYAZ -
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
marka modele göre değişir.
vw bora 2001
ayrıca sadece cam takacak, her modelin aynı değil mi
değil kardeşim aynı.biçimleri farklı aynaların en azından.arkadaşların dediği gibi oto sanayiye git çözersin orda sırf aynayı 5 10 tl ye.veya camcı bul.araba camcılarıda çözer işini._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler