Şimdi Ara

Yamuk yumruk atıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yumruk atarken bileğimi içe doğru aşırı büktüğüm için yumruk atarken sakatlanma riski oluyor. Direk boks kursuna gidemem şu an. Eve kum torbası alıp bileğimi bileklik ile sabitleyip yumruk atsam sürekli faydasını görür müyüm? Yoksa kum torbası o amaç için değil mi? Dh boykaları konuya bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ustteki kemiler ile vuruyorsundur umarim.bilekten bukeceksin bunudami soyleyelim
  • bileğini bükme o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani

ustteki kemiler ile vuruyorsundur umarim.bilekten bukeceksin bunudami soyleyelim

Dostum bileğimi içe doğru bükünce vurma esnasında iyice bükülüyor ve acıyor. İnternetten videolara baktım bilekler dümdüz oluyor hareket yönünü omuzdan veriyorlar. Sanırım alacağım kum torbasını vurmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Edit: @save the day alışkanlık olmuş bükmeden vuramıyorum. Kum torbasına daha önce hiç vurmadım sakatlanmaktan korkmuyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andorid -- 9 Temmuz 2015; 7:30:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

ustteki kemiler ile vuruyorsundur umarim.bilekten bukeceksin bunudami soyleyelim

Dostum bileğimi içe doğru bükünce vurma esnasında iyice bükülüyor ve acıyor. İnternetten videolara baktım bilekler dümdüz oluyor hareket yönünü omuzdan veriyorlar. Sanırım alacağım kum torbasını vurmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Edit: undefined alışkanlık olmuş bükmeden vuramıyorum. Kum torbasına daha önce hiç vurmadım sakatlanmaktan korkmuyor değilim.

Eve kum torbası al çıplak elle veya MMA eldiveniyle yumrukla.Dövüşçülerin bileğine sardığı şeyi sararsan daha faydalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Edit: @save the day alışkanlık olmuş bükmeden vuramıyorum. Kum torbasına daha önce hiç vurmadım sakatlanmaktan korkmuyor değilim.

cok bukuyorsun o zaman.hafif kemikeri izaliyacaksin yumurk atmadan once atacagin kolun tarafindaki bacagini geriye alip omuzdan gucunu alip atacaksin. sen tahiminen kemik kismina getirmeiyorsun yastikler ile pratik yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.