Şimdi Ara

YAMAHA RX-V457

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR İZMİR VEYA İSTANBUL DA DE YAMAHA RX-V457 EN UYGUN NEREDEN BULABİLİRİM ACABA.

Orjinalden alıntı: SENSAİ

MERHABA ARKADAŞLAR İZMİR VEYA İSTANBUL DA DE YAMAHA RX-V457 EN UYGUN NEREDEN BULABİLİRİM ACABA.

İZMİR/Karşıyaka
    BAYKAL ELEKTRONİK
    Tel:0232 368 93 10
    ERTAN BEY

Buradan en uygun fiyata,pazarlık yaparak peşin fiyatında indirim yaptırabilirsiniz,genelde 680' civarına bırakır ama yanınızda parayla gidip sıkı bir pazarlıkla 650'ye alabilirsiniz,ERTAN Bey zaten oranın sahibi ve hep kendisi durur orda,hoşçakalınGittiğinizde netten bu forumdan bulduğunuzu da söyleyin,çünkü oraya bu forumdan pek çok kişi gitti,o yüzden belki eğer daha önceki kişiler de söylediyse bu forumdan olduğunu,belki size biraz daha indirim uygulayabilir
    Hoşçakalın,saygılar...
    Bu arada kendisi telefondan pazarlık yapmayı sevmez ve fiyatı asla indirmez telefonla,BU ZATEN PEŞİN FİYATI deyip keser atar,o yüzden dükkana gitmenizde fayda var

• TEŞEKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN.BENİM HOPARLÖRLER WHARFEDALE .BU ANFİ AĞIRLIKTA SİNEMA SEYRETMEK İÇİN UYGUNMUDUR TAVSİYE EDERMİSİNİZ YANİ.

Orijinalden alıntı: SENSAİ

TEŞEKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN.BENİM HOPARLÖRLER WHARFEDALE .BU ANFİ AĞIRLIKTA SİNEMA SEYRETMEK İÇİN UYGUNMUDUR TAVSİYE EDERMİSİNİZ YANİ.
    quote:

TEŞEKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN.BENİM HOPARLÖRLER WHARFEDALE .BU ANFİ AĞIRLIKTA SİNEMA SEYRETMEK İÇİN UYGUNMUDUR TAVSİYE EDERMİSİNİZ YANİ.

Dostum öncelikle daha rahat olabilirsin Bu kadar resmi olmana gerek yok,bende SENSAİ BEY diyim o zaman
    Şimdi SENSAİ arkadaşım,hangi model Wharfedale kullandığınızı bilmiyorum,ama zaten özellikle Türkiye'de en iyi F/P oranlı kolon Wharfedale'ler zaten,ve yine en çok tercih edilen ikili,eğer bütçe biraz kısıtlı ise,Wharfedale+Yamaha 457,ve zaten çok çok iyi bir ikili oluşturuyorlar,birbirlerini iyi tamamlıyorlar,eğer Wharfedale kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla Yamaha 457 alabilirsiniz,zaten BAYKAL ELEKTRONİK'te hazır halde Wharfedale'ler var zaten,ama 457 bağlı değildi en son,rica ederseniz Ertan Bey onları da bağlar sizin için ve alıp eve getirip sizin kolonlara da bağlanınca elde edeceğiniz yaklaşık bir sonuç elde edersizin orda dinlediğiniz zaman,en azından nasıl bir ikili olduklarını görürsünüz Ayrıca yaklaşık bir sonuç elde edersiniz derken,ortamın akustiğinden dolayı öyle dedim,belki daha iyi,belki biraz daha düşük bir performansı olur evde,ama en azından 457 ile arasındaki uyumu görürsünüz ve ses rengini anlamış olursunuz
    Hoşçakalın...

• HAKLISIN ABİ RESMİYETE GEREK YOK.BENİM HOPARKÖRLER WHARFEDALE VALDUS 400 ÖNLER YANİ CENTER XARUS 1000 ARKALARDA XARUS 2500. ANFİ BENDE SONY VARDI SATTIM.AYRICA SUBWOOFER UM YOK. TAVSİYEN HESAPLI Bİ ŞEY NE OLUR. BİRDE KOLONLARIM İYİMİ SENCE.CEVABINI BEKLİYORUM.TEŞEKÜR EDERİM.
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    5 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

HAKLISIN ABİ RESMİYETE GEREK YOK.BENİM HOPARKÖRLER WHARFEDALE VALDUS 400 ÖNLER YANİ CENTER XARUS 1000 ARKALARDA XARUS 2500. ANFİ BENDE SONY VARDI SATTIM.AYRICA SUBWOOFER UM YOK. TAVSİYEN HESAPLI Bİ ŞEY NE OLUR. BİRDE KOLONLARIM İYİMİ SENCE.CEVABINI BEKLİYORUM.TEŞEKÜR EDERİM.
    quote:

HAKLISIN ABİ RESMİYETE GEREK YOK.BENİM HOPARKÖRLER WHARFEDALE VALDUS 400 ÖNLER YANİ CENTER XARUS 1000 ARKALARDA XARUS 2500. ANFİ BENDE SONY VARDI SATTIM.AYRICA SUBWOOFER UM YOK. TAVSİYEN HESAPLI Bİ ŞEY NE OLUR. BİRDE KOLONLARIM İYİMİ SENCE.CEVABINI BEKLİYORUM.TEŞEKÜR EDERİM.

Dostum,Valdus serileri zaten şimdiki CHYRITAL serilerinin eski modeli,yani ses karakterleri CHYRISTAL ile aynı bildiğim kadarıyla,şekilleri farklı ama ses olarak da belki yeni ve eski model olduğundan belki çok az fark vardır,mesela CHYRISTAL serisi daha çok pop-rock vs...için Midler,Diamond 8.4 serilerindeki gibi fazla önde değil,klasik yada jazz vs...dinleyenler için Diamond 8.4 daha iyi,ama ,POP-ROCK vs..için Chyrıstal serisi yada aynı serinin eski modeli olan VALDUS serisi Kolonların gayet iyi,457 ile inanılmaz iyi bir uyum içinde çalışırlar,bu arada toplam bütçen ne kadar amfi için?
    Ayrıca aman dostum,sitede kişisel telefon numarası vermek yasak,sende yazma sakın
    Ayrıca woofer olarak yine Wharfedale'nin SW-12 modeline bakabilirsin,300 YTL civarı fiyatı var ve f/p olarak başarılı,ayrıca birde SW-15 var ama fiyatını bilmiyorum bunun
    Hoşçakal hemşehrim,kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Affan

quote:

Dostum,Valdus serileri zaten şimdiki CHYRITAL serilerinin eski modeli,yani ses karakterleri CHYRISTAL ile aynı bildiğim kadarıyla,şekilleri farklı ama ses olarak da belki yeni ve eski model olduğundan belki çok az fark vardır,mesela CHYRISTAL serisi daha çok pop-rock vs...için Midler,Diamond 8.4 serilerindeki gibi fazla önde değil,klasik yada jazz vs...dinleyenler için Diamond 8.4 daha iyi,ama ,POP-ROCK vs..için Chyrıstal serisi yada aynı serinin eski modeli olan VALDUS serisi Kolonların gayet iyi,457 ile inanılmaz iyi bir uyum içinde çalışırlar,bu arada toplam bütçen ne kadar amfi için?
    Ayrıca aman dostum,sitede kişisel telefon numarası vermek yasak,sende yazma sakın
    Ayrıca woofer olarak yine Wharfedale'nin SW-12 modeline bakabilirsin,300 YTL civarı fiyatı var ve f/p olarak başarılı,ayrıca birde SW-15 var ama fiyatını bilmiyorum bunun
    Hoşçakal hemşehrim,kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Yamaha RX-457 o fiyata alınabilecek en iyi sinema ağırlıklı anfi.Gözün kapalı alabilirsin.Hoparlörlerin seni o anfi ile idare eder.Fakat bütçen dahilinde daha kaliteli hoparlörler alabilirsin.Ama Rx-457 için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.

• affan abiye ve killforyu ya teşekür ederim.BÜTÇEM ANFİ İÇİN MAKSİMUM 750 YTL.İLK ÖNCELERİ RX-V 357 MODELİNİ ALMAK İSTİYORDUM ÇÜNKÜ FİYATI UYGUNDU. AMA GİRİŞ SEVİYESİ ANFİ DEDİLER.VAZGEÇTİM Bİ ARKADAŞTA ONKYO AL DEDİ SANIRIM 303 MODELİ FİYATI 700 CİVARINDE.AMA BEN YAMAHA NIN DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ÖZELLİKLE SİNEMADA.GEÇENLERDE B&W MAĞAZISA GİTTİM ALSANCAK TA Kİ DEMO YAPTILAR.ORDAKİ ARKADAŞ HARMAN KADRAN EN İYİSİ DEDİ.KİMİ DE TEAC DİYOR.SİZLERİN TAVSİYESİNE GÖRE ALACAĞIM.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.SAYGILAR
  • AYRICA SEVGİLİ KİLLFOURYOU DAHA KALİTELİ HOPARLÖR ALABİLEĞİMİ BİLİYORUM AMA ŞU AN BÜTÇEM MÜSAİT DEĞİL ZATEN BUNLARIDA ALALI 6 AY OLDU.YURT DIŞINA GİDEN Bİ ARKADAŞTAN ALDIM.SIFIR GİBİYDİLER ZATEN.HALADA ÖYLE.GÖNÜL İSTERKİ JBL OLSUN AMA EN AZ 2 SENE Bİ ŞEY ALAMAM.UMARIM ANLAMIŞSINDIR.ALIRKENDE BUNLARI FİYATINA GÖRE QUDRAL , JAMO, PANASONİC VE WHARFEDALE BU MARKALAR ARASINDAN BUNA KARAR KILDIM.NE BİLEYİM SESLERİ GÜZELDİ İŞÇİLİK SÜPER Dİ MADE IN ENGLAND OLUNCADA TEREDDÜT ETMEDEN ALDIM.SENCE HATA MI ETMİŞİM.YORUMLARINI BEKLERİM.SAYGILARIMLA

AYRICA SEVGİLİ KİLLFOURYOU DAHA KALİTELİ HOPARLÖR ALABİLEĞİMİ BİLİYORUM AMA ŞU AN BÜTÇEM MÜSAİT DEĞİL ZATEN BUNLARIDA ALALI 6 AY OLDU.YURT DIŞINA GİDEN Bİ ARKADAŞTAN ALDIM.SIFIR GİBİYDİLER ZATEN.HALADA ÖYLE.GÖNÜL İSTERKİ JBL OLSUN AMA EN AZ 2 SENE Bİ ŞEY ALAMAM.UMARIM ANLAMIŞSINDIR.ALIRKENDE BUNLARI FİYATINA GÖRE QUDRAL , JAMO, PANASONİC VE WHARFEDALE BU MARKALAR ARASINDAN BUNA KARAR KILDIM.NE BİLEYİM SESLERİ GÜZELDİ İŞÇİLİK SÜPER Dİ MADE IN ENGLAND OLUNCADA TEREDDÜT ETMEDEN ALDIM.SENCE HATA MI ETMİŞİM.YORUMLARINI BEKLERİM.SAYGILARIMLA
    quote:

AYRICA SEVGİLİ KİLLFOURYOU DAHA KALİTELİ HOPARLÖR ALABİLEĞİMİ BİLİYORUM AMA ŞU AN BÜTÇEM MÜSAİT DEĞİL ZATEN BUNLARIDA ALALI 6 AY OLDU.YURT DIŞINA GİDEN Bİ ARKADAŞTAN ALDIM.SIFIR GİBİYDİLER ZATEN.HALADA ÖYLE.GÖNÜL İSTERKİ JBL OLSUN AMA EN AZ 2 SENE Bİ ŞEY ALAMAM.UMARIM ANLAMIŞSINDIR.ALIRKENDE BUNLARI FİYATINA GÖRE QUDRAL , JAMO, PANASONİC VE WHARFEDALE BU MARKALAR ARASINDAN BUNA KARAR KILDIM.NE BİLEYİM SESLERİ GÜZELDİ İŞÇİLİK SÜPER Dİ MADE IN ENGLAND OLUNCADA TEREDDÜT ETMEDEN ALDIM.SENCE HATA MI ETMİŞİM.YORUMLARINI BEKLERİM.SAYGILARIMLA

Hayır dostum tabii ki hata değil,TR'deki en iyi f/p kolonları Wharfedale'ler,zaten her zaman daha iyisi alınablir,bunun sonu yok,yarın birgün JBL alırsın,ama onunda çok daha iyileri var vs vs...O fiyata alınabilecek ve daha yüksek fiyatlar hakeden kolonlar üretiyor Wharfedale,inşallah da fiyatları hep böyle kalır
    Hoşçakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Affan

quote:

Hayır dostum tabii ki hata değil,TR'deki en iyi f/p kolonları Wharfedale'ler,zaten her zaman daha iyisi alınablir,bunun sonu yok,yarın birgün JBL alırsın,ama onunda çok daha iyileri var vs vs...O fiyata alınabilecek ve daha yüksek fiyatlar hakeden kolonlar üretiyor Wharfedale,inşallah da fiyatları hep böyle kalır
    Hoşçakalın...

Alıntıları Göster
    aynı secimi ben de yapmak uzereyim. once yamaha 357 dusunurken forumdan edindigim bilgi dogrultusunda yamah 457 ye yonelmiş bulunmaktayım. ancak kolon icin fazla bir butce ayıramayacagım. surround kullanmak icin yamaha nın hazır 5.1 paketi icin ne dusunuyorsunuz arkadaslar..

• quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

aynı secimi ben de yapmak uzereyim. once yamaha 357 dusunurken forumdan edindigim bilgi dogrultusunda yamah 457 ye yonelmiş bulunmaktayım. ancak kolon icin fazla bir butce ayıramayacagım. surround kullanmak icin yamaha nın hazır 5.1 paketi icin ne dusunuyorsunuz arkadaslar..

Alıntıları Göster
    Wharfedale almakla gayet güzel bir tercih yapmışsın.MADE IN ENGLAND olması daha da iyi.Çünkü Türkiye'de piyasadakilerin çoğu Çin malı.

Onkyo iyidir iyi olmasına rağmen ama 502 nin altı pek yaramaz.303 modeli pek iyi bir anfi değil.harman&kardon ise Türkiye'de yüksek fiyatlarından dolayı iyi bir anfi değil.Ama yurt dışından getirtilecekse harman&kardon olabilir.Bu bütçeye alınabilecek en iyi anfi bence Yamaha Rx-457 dir.357 yi hiç önermem, aynı onkyo daki gibi 457 den sonra Yamaha işi ciddiye almış.Eğer bütçeyi 1000 ytl ye çekecek olursanız NAD T-743 önerebilirim.Bu anfinin stereo performansı RX-457 'den epey bir iyidir.Sizinde dediğiniz gibi bu işin sonu yok.Eğer 750 yi geçemem diyorsanız RX-457, zorlayıp 1 milyar çıkartabilirim diyosanız NAD 743.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Wharfedale almakla gayet güzel bir tercih yapmışsın.MADE IN ENGLAND olması daha da iyi.Çünkü Türkiye'de piyasadakilerin çoğu Çin malı.

Onkyo iyidir iyi olmasına rağmen ama 502 nin altı pek yaramaz.303 modeli pek iyi bir anfi değil.harman&kardon ise Türkiye'de yüksek fiyatlarından dolayı iyi bir anfi değil.Ama yurt dışından getirtilecekse harman&kardon olabilir.Bu bütçeye alınabilecek en iyi anfi bence Yamaha Rx-457 dir.357 yi hiç önermem, aynı onkyo daki gibi 457 den sonra Yamaha işi ciddiye almış.Eğer bütçeyi 1000 ytl ye çekecek olursanız NAD T-743 önerebilirim.Bu anfinin stereo performansı RX-457 'den epey bir iyidir.Sizinde dediğiniz gibi bu işin sonu yok.Eğer 750 yi geçemem diyorsanız RX-457, zorlayıp 1 milyar çıkartabilirim diyosanız NAD 743.

Alıntıları Göster
    selamlar.. bugun sirkeci de yamaha 357 ve 457 icin fiyat aldım.

357 ---> 350 euro
    457 ---> 500 euro

dendi. nakitte %6-8 inerim dedi. yani 457 icin 800 den 740 civarına inicek. bana biraz yuksek geldi fiyatlar. istanbul icin neresini onerebilirsiniz yamaha amfiler icin. bunun yanında yamaha 457 icin yine yamaha nın P240 speaker seti cok mu uyduruk kalır.

http://www.yamaha-online.de/index.php?&idcat1=1&idcat2=24&idcat3=46&idprod=1157&lang=e&country=TR

• quote:

selamlar.. bugun sirkeci de yamaha 357 ve 457 icin fiyat aldım.

357 ---> 350 euro
    457 ---> 500 euro

dendi. nakitte %6-8 inerim dedi. yani 457 icin 800 den 740 civarına inicek. bana biraz yuksek geldi fiyatlar. istanbul icin neresini onerebilirsiniz yamaha amfiler icin. bunun yanında yamaha 457 icin yine yamaha nın P240 speaker seti cok mu uyduruk kalır.

http://www.yamaha-online.de/index.php?&idcat1=1&idcat2=24&idcat3=46&idprod=1157&lang=e&country=TR

Alıntıları Göster
    700 liram var de.Rx-457 yi alırsın.Fiyatlar pahalı değil.Yamahanın liste fiyatı 890 lira.

• quote:

700 liram var de.Rx-457 yi alırsın.Fiyatlar pahalı değil.Yamahanın liste fiyatı 890 lira.

Alıntıları Göster
    tamam haklısınız ancak 10 civarı taksitle 720 ye alanlar var bu anfiyi. 600-650 arası pesin cok rahat alınır diye dusunuyordum. bu fiyatları gorunce sasırdım. yalnız yetkili satıcı fiyatı dedigim gibi 890 lira degil, 800 lira; pesine yuzde 6 civarı indirimle 750 ye geliyor zaten..

tamam haklısınız ancak 10 civarı taksitle 720 ye alanlar var bu anfiyi. 600-650 arası pesin cok rahat alınır diye dusunuyordum. bu fiyatları gorunce sasırdım. yalnız yetkili satıcı fiyatı dedigim gibi 890 lira degil, 800 lira; pesine yuzde 6 civarı indirimle 750 ye geliyor zaten..

Alıntıları Göster
    Benim bahsettiğim ForumAudio nun yurt genelinde dağıttığı önerilen satış fiyatıdır.Her bayi isterse bu fiaytın altına yada üstüne satabilir.Bu durum bayiyi bağlar, Forum Audio'yu bağlamaz.Eğer görüştüğünüz bayiden listeyi talep ederseniz göreceğiniz mebla 800 değil 890 ytl dir.Hatta bu fiyat listede peşin fiyatına 6 taksitli fiyatıdır diye geçer.Ama mesela bir dvd player gibi çok sık satılan bir ürün olmadığı için bayi bu fiyatın dahada altına inerek küçük bir kar ile size ürünü satmak ister.Çünkü bu anfiyi bekletmesi onun zararınadır.

• quote:

Benim bahsettiğim ForumAudio nun yurt genelinde dağıttığı önerilen satış fiyatıdır.Her bayi isterse bu fiaytın altına yada üstüne satabilir.Bu durum bayiyi bağlar, Forum Audio'yu bağlamaz.Eğer görüştüğünüz bayiden listeyi talep ederseniz göreceğiniz mebla 800 değil 890 ytl dir.Hatta bu fiyat listede peşin fiyatına 6 taksitli fiyatıdır diye geçer.Ama mesela bir dvd player gibi çok sık satılan bir ürün olmadığı için bayi bu fiyatın dahada altına inerek küçük bir kar ile size ürünü satmak ister.Çünkü bu anfiyi bekletmesi onun zararınadır.

Alıntıları Göster
    yamaha cok saglam tamamda hic bi ozellii yok ya. ne biliim bi tuhaf gelio bana. Wharfedale uyumunu herkez soyluyo fakat ne biliim?? ne alirsan hayirli olsun arkadasim..

ipod'dan iyi bi ipod varrrr...

• quote:

Orijinalden alıntı: neokek

yamaha cok saglam tamamda hic bi ozellii yok ya. ne biliim bi tuhaf gelio bana. Wharfedale uyumunu herkez soyluyo fakat ne biliim?? ne alirsan hayirli olsun arkadasim..

Alıntıları Göster
    Ne özellik istiyorsunda hangi özellik yok?"Özellik" kavramını biraz daha açabilirmisin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.