Şimdi Ara

Yamaha rx-v361 DTS müzik dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, Yamaha RX-V361 ve Pure Acoustics Dream 77 sahibiyim. DVDplayer olarak da Hometech576 var. Şimdi ben bu kombinasyonda DTSle kaydedilmiş müzik dinlerken hangi modda dinlemeliyim müzikleri? 361in göstergesinde her türlü DTS işareti yanıyor ama DVD Movie View'da dinlediğimde sesler biraz basit ve yavan kalıyor, Music Enhancer'da dinlediğimdeyse de Movie View'daki gibi sesi kanallara ayırmıyor sadece stereoyu genişletiyor 5.1e.

    Şimdi bi kaç kişi çıkıcak "o AVR'yle müzik dinlenmez kardeşim" diye biliyorum ama napalim bizim de elimizde olan bu kadar, en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorz diye cevabımı veriyim ben şimdiden.


    Hatta konuyu açmışken; bu dream 77'lere bi sub alsam aman aman bir fark hisseder miyim?frontların üstünde 25cm wooferlar var sonuçta??


    361de film izlerken Movie Spacious ve Movie Dramatic'ten başka DVD viewing modu yok mu? Diğer 361 kullanıcıları yorumlarını bekliyorum, sizler ne kullanıyorsunuz film izlerken ve müzik dinlerken.


    Son olarak da dream 77 sol surround hoparlörümden cızırtılar duyuyorum bazı frekanslarda, sağ surroundlarda gelmiyor. Bu durum garantiye girer mi?2 ay olmadı daha, ki kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum öyle zorlamadım aleti hiç.







  • ben genelde film izlerken straight modu var o şekilde izliyorum normal radyo ve cd leri müzik enhancer 2.0 modda dinliyorum dts müzikleri ise dts modu çıkıyor o şkeilde dinliyorum gayet iyi ben memnunum açıkcası ayrıca daha önce hotel california dts cd sini sub açmadan dinlemiştim pek hoşuma gitmemişti dün subu açtım harika oldu ya çok ii çalıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.