Şimdi Ara

yalovada oturan oralari bilen varmi ? bisey sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmi arkadaslar varsa yazabilir mi bişe sorcam

Ankaradan- yalova cınarciga nasil gidebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 28 Temmuz 2013; 1:44:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok Kalmadım Ama Sen Soruyu Sor Belki Yardımcı Oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Çok Kalmadım Ama Sen Soruyu Sor Belki Yardımcı Oluruz.

Ben ankaradan oraya yalovay gelcem fakat hic bilmiyorm.oralari yalova çinarciğa nasil gidebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

quote:

Ben ankaradan oraya yalovay gelcem fakat hic bilmiyorm.oralari yalova çinarciğa nasil gidebilirim

Hocam Ben Karamürselde Bulundum Tam Zıt Yerdeler Bir Şey Diyemeyeceğim.Ama Yardımcı Olabilecekler Vardır Forumda

• quote:

quote:

quote:

Hocam Ben Karamürselde Bulundum Tam Zıt Yerdeler Bir Şey Diyemeyeceğim.Ama Yardımcı Olabilecekler Vardır Forumda

Tamam kardeşim saol. Yarin gitmem gerekiyo simdi hic bilmeden gitmektende endişeleniyorm tanıdıkta yokki almaya gelsin

• Upp yokmu yalovada oturan beyler

• Uppp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Trabzon nasil bi sehir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir dönem kalmışlığım var Yalova'da. Ankara'dan gelecekseniz sanırım terminalde indirir otobüs, o da şehir merkezine 3-5 km mesafede. Dolmuş kullanarak merkeze geçebilirsiniz. Dört yol diye tabir edilen bir yer var, orada indirme olasılığı da var. İmkanınız varsa orada inmeyi isteyin, daha kolay gidebilirsiniz şehir merkezine. Sonrasında İDO Feribot İskelesi'nin yanında bulunan dolmuşlardan birine bineceksiniz. Yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk sonrasında Çınarcık karşınıza çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Bir dönem kalmışlığım var Yalova'da. Ankara'dan gelecekseniz sanırım terminalde indirir otobüs, o da şehir merkezine 3-5 km mesafede. Dolmuş kullanarak merkeze geçebilirsiniz. Dört yol diye tabir edilen bir yer var, orada indirme olasılığı da var. İmkanınız varsa orada inmeyi isteyin, daha kolay gidebilirsiniz şehir merkezine. Sonrasında İDO Feribot İskelesi'nin yanında bulunan dolmuşlardan birine bineceksiniz. Yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk sonrasında Çınarcık karşınıza çıkacak.

Cok yardimci oldun kardesim saolsin dediklerini yapcam bakalm ulasabilirim insllah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Bir dönem kalmışlığım var Yalova'da. Ankara'dan gelecekseniz sanırım terminalde indirir otobüs, o da şehir merkezine 3-5 km mesafede. Dolmuş kullanarak merkeze geçebilirsiniz. Dört yol diye tabir edilen bir yer var, orada indirme olasılığı da var. İmkanınız varsa orada inmeyi isteyin, daha kolay gidebilirsiniz şehir merkezine. Sonrasında İDO Feribot İskelesi'nin yanında bulunan dolmuşlardan birine bineceksiniz. Yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk sonrasında Çınarcık karşınıza çıkacak.

Cok yardimci oldun kardesim saolsin dediklerini yapcam bakalm ulasabilirim insllah

Büyük ihtimalle dört yolda indirmenin yasak olduğunu söyleyip indirmezler sizi orada. Dediğim gibi terminalden dolmuşa binecekseniz ve bahsettiğim İDO iskelesinin hemen önünden geçiyor zaten. Eski pazar yerinin tam karşısında kalıyor. Kime sorsanız gösterir zaten. İyi yolculuklar şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 28 Temmuz 2013; 2:00:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.