Şimdi Ara

YALOVA HUKUK MU ERZURUM HUKUK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok kararsızım Yalova'yı oturduğum yere yakın diye istiyorum fakat çok yeni bir üniversite olduğu için ve daha kampüsünün bile olmadığını öğrendiğim için oraya biraz mesafeliyim öte yandan Erzurum oturduğum yere çok uzak ve halkı biraz tutucuymuş o yüzden oraya da mesafeliyim ama bu iki üniversite arasında seçim yapmak zorundayım.Yazdığım yerlerde okuyan veya bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi?



  • Sıralaman nasıl, galiba iki ünide tutuyor hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToCheb

    Sıralaman nasıl, galiba iki ünide tutuyor hocam

    Erzurum tutuyor Yalova ile aramda 700 kişi falan var herhalde benim sıralamam 29986
  • Yalovada oturuyorsan bana kalırsa yaz derim ama yeni falan diyorsun orasını bilemicem. Bu arada 700 de çok kritik, umarım çok yukarı çekilmez ve yerleşirsin Çünkü benimde istediğim yerle aramda 1,7k fark var, nasıl olur bilemiyorum sence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToCheb

    Yalovada oturuyorsan bana kalırsa yaz derim ama yeni falan diyorsun orasını bilemicem. Bu arada 700 de çok kritik, umarım çok yukarı çekilmez ve yerleşirsin Çünkü benimde istediğim yerle aramda 1,7k fark var, nasıl olur bilemiyorum sence

    Bölümünü bilmediğim için bir şey diyemem ama girersin inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalovayla erzurum arasinda baya aralik var yalniz.. kiyaslanabilcek yerler deil ama 700kisi bence cokta mesele deil .Olabilir yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalova'da okuyorum sorun varsa alabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spakuler

    Yalova'da okuyorum sorun varsa alabilirim

    Kardeş ben pek ortam falan işinde değilim sadece kampüs olmaması canımı sıktı sence gelsem sıkıntı çıkar mı?Yani kampüs olayı ne olacak,yakın zamanda kurulacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalova

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukların bir kısmı kampüse taşındı zaten. Tam kampüs halini alması 1.5 yıl sürer. Ama sosyal çevre bakımından Yalova Erzurumla kıyaslanamayacak kadar iyidir. Kampüs olayına pek takılmaman gerekir diye düşünüyorum. Erzurumda arkadaşlarım var yaptıkları tek şey okuldan çıkıp eve gitmek :)
  • 30990 tm 3
    Hukuk gelebilir mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spakuler

    Hukukların bir kısmı kampüse taşındı zaten. Tam kampüs halini alması 1.5 yıl sürer. Ama sosyal çevre bakımından Yalova Erzurumla kıyaslanamayacak kadar iyidir. Kampüs olayına pek takılmaman gerekir diye düşünüyorum. Erzurumda arkadaşlarım var yaptıkları tek şey okuldan çıkıp eve gitmek :)

    Apartman biçiminde olan kampüs mü?Aşağılamak için söylemedim internette gördüm sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, Yalova Tigem Kampüs yazarsan görebilirsin. Apartman dediğin yerde ben öğrenciyim şuan. Hukuk 1. sınıflarda aynı binada, hatta bizimle aynı katta. Gördüğüm kadarıyla çok kalabalık. Ama dersleri o kadar ağır şartlarda değil, istedikleri zaman İstanbul ve Bursa gibi yerlere gidebiliyorlar. Haftada sadece 3 gün dersi olan Hukuklar var. O binada şehrin en merkezi yerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spakuler

    Hayır, Yalova Tigem Kampüs yazarsan görebilirsin. Apartman dediğin yerde ben öğrenciyim şuan. Hukuk 1. sınıflarda aynı binada, hatta bizimle aynı katta. Gördüğüm kadarıyla çok kalabalık. Ama dersleri o kadar ağır şartlarda değil, istedikleri zaman İstanbul ve Bursa gibi yerlere gidebiliyorlar. Haftada sadece 3 gün dersi olan Hukuklar var. O binada şehrin en merkezi yerinde.

    Yani hukuklar tigem kampüsünde mi ders görüyor şu an?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi değil işte. Örn: Endüstri 3. sınıf orada. Hukuklarda bazen orada ders görüyor. (1. sınıflar değil) Yalova'da kampüs durumu çok muamma açıkçası. Ben en son 15 gün önce gördüğümde halen inşaat devam ediyordu. Bu yaz bitirip donanımlarla birlikte hazır hale gelmesi 1 dönem sürer tahminimce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spakuler

    Hepsi değil işte. Örn: Endüstri 3. sınıf orada. Hukuklarda bazen orada ders görüyor. (1. sınıflar değil) Yalova'da kampüs durumu çok muamma açıkçası. Ben en son 15 gün önce gördüğümde halen inşaat devam ediyordu. Bu yaz bitirip donanımlarla birlikte hazır hale gelmesi 1 dönem sürer tahminimce.

    Anladım,çok sağ ol verdiğin bilgiler için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim yardımcı olabildiysem. Gönlünce olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.