Şimdi Ara

Yalnızlık nedir? Biliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokunsalar ağlayacaksınız, ama kimse dokunmuyor işte.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagrama bakıyorum lise arkadaşları vs. hepsi sosyal ortamları var buluşuyorlar fotolar çekiniyorlar check in ler yapıyorlar ben ise tek başıma sookaklarda yürüyorum birine beni de çağırın vs. desem kem küm ediyorlar çok üzülüyorum :( yanlarında bende gitsem iki konuşsak ne olurdu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

instagrama bakıyorum lise arkadaşları vs. hepsi sosyal ortamları var buluşuyorlar fotolar çekiniyorlar check in ler yapıyorlar ben ise tek başıma sookaklarda yürüyorum birine beni de çağırın vs. desem kem küm ediyorlar çok üzülüyorum :( yanlarında bende gitsem iki konuşsak ne olurdu ki

yaw alakası yok ben öyleleri görünce seviniyorum onlar gibi olmadığım için
  • ama gerçekten samimi olanlar da var onlar üzüyor

dayım da geldi o da söyledi sosyalleş yoksa mühendis olarak bi halta yaramazsın dedi haklı ama nasıl yapacağım bilmiyorum
  • Asıl yalnızlık hapşu dediğinde iyi yaşa diyecek kimse olmamasıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkıyı biliyo musunuz
    10 yıl önce açıldı
    insan ne için yaşar ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sırf siz üzülmeyin artık diye bir şirket kurucam. Şirket olarak sizler gibi arkadaşları ile takılamayan dışlanan kişileri belirli aralıklarla karma bir şekilde bir araya getirip buluşturup sosyalleştiricem. Bunun yanı sıra sizlere instagram hesabı açıp kaliteli fotoğrafçılarla birlikte sizi sosyal göstericem.... sırf sizlere üzüldüğüm için ücreti ayarlarız.
  • Emin ol yalnızlığa TDK'dan daha iyi tanımlama yapıcak insanlar var bu forumda
  • Yalnız olmak için ciddi çaba sarf etmek gerekiyor beyler. Bu kadar kolay değil günümüz şartlarında yalnız kalabilmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlık, ilk gördüğün kişiyle konuşurken sesin çatallaşmasıdır.
  • quote:

ama gerçekten samimi olanlar da var onlar üzüyor

dayım da geldi o da söyledi sosyalleş yoksa mühendis olarak bi halta yaramazsın dedi haklı ama nasıl yapacağım bilmiyorum

hangi semtte oturuyon sen

• Kendine araba al araba arabanla dost ol..

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

instagrama bakıyorum lise arkadaşları vs. hepsi sosyal ortamları var buluşuyorlar fotolar çekiniyorlar check in ler yapıyorlar ben ise tek başıma sookaklarda yürüyorum birine beni de çağırın vs. desem kem küm ediyorlar çok üzülüyorum :( yanlarında bende gitsem iki konuşsak ne olurdu ki

yaw alakası yok ben öyleleri görünce seviniyorum onlar gibi olmadığım için

Yaşın ilerledikçe o sevincin hüzne dönecek. Tabi böyle devam edersen
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    aydos ormanında bir köpek klübesinde
  • yalnızlıkta yalnız değilmişiz beyler mutlu olalım
  • Siz, gezemeyip sanayide çalışırken,manitanızın İzmirli olup sürekli gezmesi nedir bilir misiniz

• Konuda biri gezen tozan görünce üzülüyorum yazmış, biri yok ben seviniyom yazmış

Ben niye bir şey hissetmiyom lan odunmuyum neyim anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.