Şimdi Ara

Yalnızlık canıma tak etti eski sevgilimle iletişime tekrar geçeceğim (geçtim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Öğleye doğru attığım isteğe akşama döndü. Takipleştik. Öne çıkanlarıma da baktığını fark ettim görüntülenen sayının 1 artmasından, dün koyduğum fotoyu da beğendi. Dün attığı storysine şakayla karışık cevap attım 1 cümleyle geçiştirdi.

Önemsenmeyi, her gün aranmayı, bir şeyler yapmak istediğimde işi yoksa tamam diyen bir insan olmasını özledim. 18 yaşımdan 23 yaşıma kadar kimse girmedi hayatıma. 23 yaşımdayken de o oldu. 3 4 ay falan oldu biteli.
    Rabbim de milletim de beni affetsin napayım tek yakın olduğum insan oydu. Mutsuzluktan öleceğim beni mutlu edecek bir şeylere ihtiyacım var.
    Hem belki kabul eder (%1) de benden kurtulursunuz. Şans dileyin.

Ne kaybederim ya demi? Zaten batmışım batacağım kadar. Evlerimiz yakın olduğu için arada aynı otobüse denk geliriz belki (geçen hafta geldik) onda da artık uyuyor numarası yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 7 Mart 2020; 21:25:33 >

• Instadan istek attım 1 saat oldu geri dönmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönmeyecek engel dahi atabilir next next
  • Bana kız mı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramazsan kendini geliştirmezsen yok

Ben 3 yıllık ilişki sonrası aslında bitmeden başlamıştım ama spora daha ağırlık verdim ve o boşluk hissi ile baş edebildim.Böyle şeyler bulmalısın kendine
  • edit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.