Şimdi Ara

Yalnızlığın beyne zararları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir dergide yazı okudum, yalnızlığın beyne zararları diye. Epeyce zararı varmış arkadaşlar. Ayrıca kahkaha atmak beyin sağlığı açısından aşırı derece faydalıymış mesela.Bu durumda ben yandım

4 senedir yurt ve öğrenci evi hayatı yaşıyorum çevreden o kadar sıkıldım ki her fırsaatta yalnızlığıma çekilecek yer arıyorum. Üniversiteden sonra da bağımsızlığımı ilan edecem Ayrıca her şeye gülen insanların yanında sıkılıyorum, bu kadar mı komik gerçekten.

Tanımadığım dostlarım , yalnızlığa bayılıyorum kimseye hesap vermemek kafama göre yaşamak o an ne yapmak istiyorsam birine sormadan onu yapmak çok güzel fakat bu yaşam tarzı sanırım beyinlerimize zarar veriyormuş.

• Ben arkadaş edinemiyorum doğal bir şekilde konuşamıyorum insanlar ile zaten soğuk bir kişiliğim ile insanların ilgisini çekmiyorum okulda mesela hiç arkadaşım yok bu durumda ne yapmalıyım ?
    Herkesin yanında bir arkadaşı var onun ile ilgileniyor sanki aralarına katılmak imkansız gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 5 Kasım 2018; 18:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yalnızım ama kendimi güldürmesini de bilirim, yeri gelir güzel bir filmle hüzünlenmesini de. Çok takılma, rahat ol. İnsan istiyorsan kafana göre iyi görünen insanlara merhaba de, sorun etmezlerse konuşmaya devam et. Madem yalnızlığı sevmiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Ben arkadaş edinemiyorum doğal bir şekilde konuşamıyorum insanlar ile zaten soğuk bir kişiliğim ile insanların ilgisini çekmiyorum okulda mesela hiç arkadaşım yok bu durumda ne yapmalıyım ?
    Herkesin yanında bir arkadaşı var onun ile ilgileniyor sanki aralarına katılmak imkansız gibi geliyor
    Başta ben de bu düşüncelere sahiptim. Şimdi ise arkadaşlıktan soğudum.

Sanırım yanlış seçimler yaptım cidden bu kadar alakam olmayan insanları nasıl bulabiliyorum hayret bana.

Yani kimse mükemmel değil senin karakterine uyacak insan sayısı da çok az olacak buna göre arkadaş edin. 1 2 tane olsa yeter
    Hoşuna giden tipler olursa davranışları falan bir şeyler sor dersle ilgili. 1-2 gün sonra bir şey daha sorarsın ne biliyim bir laf açsan kısa da olsa yeter gerisi gelir çorap söküğü gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.