Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda
Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada
Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar,bizim gibi ayrılırlar...
oo o rıhtıma bende uğruyorum bu aralar,, hatta mesken edecem orayı kendime
Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince
Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince
İnan bu ev alışamadı Hiçbir zaman sensizliğe
Şimdi sensizlik oturuyor Kalkıp gittiğin yerde
Yalnızlığa elbet alışır bedenim Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim
Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim Sensizlik benim canımı acıtan
Bir derin korku düşer ruhuma Duvarlar seslenince
Karanlık oyun oynar aklıma Gölgeler dans edince
İnan bana alışamadım Hiçbir zaman sensizliğe
Şimdi sensizlik dolaşıyor Çıkıp gittiğin bu evde
Sensiz gecelerin Uyku girmez gözlerime Bu karanlıklar beni eritse de Vazgeçmem senden Aşkı alevinden Bilirim günler yeniden doğacak Ellerim dokununca yüreğim yanacak Bilirim herşey yeniden yaşanacak Sarılınca boynuna gözlerin dolacak Yürürüm gecenin üstüne Salarım güneşlerimi Görürüm tane tane açılan güllerimi Yürürüm gecenin üstüne Günahlardan geçerim Ezerim birer birer yalan sevişleri Dön bebeğim Dön çaresiz başım Ayrılık böyle uzun sürmez ki Dön bebeğim Acılar seliyim Dön bebeğim Hasrete gebeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme