Şimdi Ara

yalnız olanlar,günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kimse beni aramıyor ben de kimseyi aramıyorum
    yalnızlığı seven bir insan da değilim

• Masturbasyon+bol uyku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Masturbasyon+bol uyku

böyle hayat mı geçer?
  • Ev iş, iş ev.
    Halı saha maçları.
    Tv'de maç.
    Aile ile vakit geçirme.
    Arkadaş kavramını yavaş yavaş hayatımdan çıkarma.

Böyle geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 18 Ocak 2018; 11:27:26 >
  • iş zaten hayatından 8 10 saati çalıyor kişisel ilişkilere çok fazla zaman kalmıyor. 10 saat çalış 8-9 saat uyu geriye ne kalıyor ki.
    Bende yalnızlığımı sevmiyorum eski sevgilimi unutma çabam çok uzun zaman aldı. Ne diye insanlar bu kadar deger veriyoruz ki. Velhasıl kelam yeni 3 4 5 kişiyle konuşuyoruz ama böyle uzun uzun buluşup görüşmiyoruz çunku çalışıyoruz.
  • haxball,forum.

arada pdf kitaba bakıyorum ama zaten bildiğim şeyler diyorum(felsefe,sosyoloji) canım sıkılıyor kapatıyorum. ve de gözlerimin içine ediyor. normal kitap bulamıyorum yav.

ikinci dönemi bekliyorum hele bi açılsın...
  • Ben de yalnızlığı sevmem. Bu aşağıda yazdıklarımı bazen ailemle bazen arkadaşlarımla bazen de tek başıma yapıyorum. Sana şunu söyliyim çevrende ne kadar çok kişi olursa o kadar mutlu oluyorsun.Hayat yalnız geçmez tabi ki yalnız olduğun zamanlar da olur ama doğamız gereği başka insanlara ve sosyal hayata muhtacız.

Hobi kursları

Günübirlik ufak geziler veya rehberli turlara katılabilirsin

Kitap okuyabilirsin

İlgin varsa edebi bir şeyler yazabilirsin hatta sonradan fanzinlere filan da gönderebilirsin

Sinemaya gidebilirsin

Huzurevlerini ziyaret edip ordakilerle vakit geçitebilirsin internetten araştır biraz

İnternetten film-dizi bakabilirsin

Yabancı dil kursu

Bir sporla ilgilenebilirsin illa fitness değil de okçuluk ya da uzak doğu ne bilim judo gibi bir şey mesela

Çocuk esirgeme kurumunda gönüllü abilik yapabilirsin

Doğu ekspresine binip karsı gezebilirsin kışın tren yolculuğu çok keyifli olur

Tiyatroya gidebilirsin belediyelerin kültür merkezlerinde çok ucuza tiyatro izleyebilirsin

İkinci üniversite okuyabilirsin anadolu üniversitesi açıköğretim programıyla

Aklıma gelenler bunlar. Okuyormusun veya çalışıyormusun bilmiyorum.

Ben bu yazdıklarımı genelde yazın yapmaya vakit buluyorum okul çok yoğun olduğu için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.