Şimdi Ara

Yalıtımı en iyi, iç mekanı en sessiz c sınıfı araç önerisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
24.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 038poyraz

quote:

Orijinalden alıntı: mrtxpp

quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

İzolasyonu iyi olan focusa birde extra izolasyon olursa tadından yenmez

FOKUSUN İZOLASYONUNU GÖRDÜM SIFIR..
    kaldıki genel kullanıcı izlenimleride böyle..

fokus kesinlikle çook gürültülü bir araç....

Arkadasım son kasa focusa bindin mi?

bindimde, kaputu kaldırdınızmı zaten motor arkasında aralardaki yalıtım zaafiyetide açıkça görülüyor.

• o değilde birisi çok cahilce yorumlar var ben büyük bir markada çalışıyom işin teknik kısmına girecek olursak demiş.araçları teknik olarak yorumlarken fransızlara at arabası hondaya arabanın kralı gibi teknik terimlerle irdelemiş konuyu

Kendi adıma, TSI motorlu 122hp'lik Golf hayatımda bindiğim, kullanmış olduğum en sessiz C segmenti HB benzinli araçtı.

Dizel konusunda, c4 ve Megane-3 oldukça iddialı diyebilirim.

mazda3, toyota auris, honda civic, mitsu lancer bolca yol-rüzgar sesi alıyor.

Orijinalden alıntı: Janjan

[size=4]Dizel konusunda, c4 ve Megane-3 oldukça iddialı diyebilirim.

Birazdan bazıları gelip,büyük fontla gösterdiğim yazıyı görmezden gelip seni taşlıyabilirler,dikkatli ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 9 Ekim 2012; 15:39:54 >

Dizel Corollaların da motor sesi çok az ama corollalarda yol sesi problemdir.

Şu an Megane 3 dizel 110hp var, yeterli sessizlikte, sonuçta dizel çok fazla sessizlik beklemiyorum (ş.içinde sessiz değil,
    düşük vitesler gürültüye neden oluyor ama yüksek viteslerde başarılı)

Focus 2010 sedan benzinli otomatik kullandım 1,5yıl. Aman aman, felaket ötesi.
    Şirket aracı olursa binilir (kamyonet gibi düşünüp) ama özel araç olarak FORD uzak dursun!! Aldığı paraya yazıklar olsun.
    Yol sesi, amortisör vurması küt küt, motor sesi ,rüzgar sesi her şey var
  • Arkadaşlar,

Ne araba alacaksınız, kriterleriniz nedir bilemem ama kasım sonuna doğru ciddi indirimler gelecek. Bayi bazında hayal gibi nitelendirilebilen indirimler göreceksiniz. Bu aralar mutlaka renault, citroen, hyundai, toyota, seat vs.. gibi bayilere uğrayıp hem test sürüşü yapın, hem de satış temsilcilerine mutlaka telefonunuzu bırakın, atıyorum arabaya 50.000 mi dedi, elimde 43.000 lira para var ya da 43.000 lira bütçem var, aklında bulunsun, istediğim donanımda bu fiyata verebileceksen ara beni gibi kişisel numaranızı verin adama. 50.000 lik arabayı 43.000 e vermezler belki ama yakın bir fiyat çekerler mutlaka. Tabi biraz da şans işi. Hyundai' de i30' dizel style paketi 47.500' e alan bir arkadaş vardı. Ben bayilerin bu fiyatın kasım sonu aralık başı gibi 45.000' e ve hatta daha aşağıya çekeceklerini düşünüyorum. Yine C4 dizel confort modelinde 43.000-42.000 gibi fiyatlar olacaktır.

Diyeceğim o ki, 40.000 küsür bütçesi olup da B segmentine yönelen arkadaşlar mutlaka bu indirimleri beklesinler. Sonuç beklediklerinden iyi olailir.

Saygılarımla.

• yeni megane
    6. nesil golf
    yeni i30

sessizlik olarak sizleri ileri derecede tatmin edecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Ekim 2012; 14:53:01 >
    Araba sessiz olsun camlarida kapatin muzigi acin ustune birde klima yada kalorifer acin ustune birde cruise control ohhh dunyadan bihaber arac kullanin.
    Olmaz arkadaslar.
    Araba kullanir gibi araba kullanin.
    Yola gidiyorsunuz, evde yatmiyorsunuz.

Cami en azindan iki parmak surekli acik bulundurun.
    Kalorifer yada klimayi dengeli kullanin.
    Arabaniz varsin biraz ses alsin iceri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1520extreme

Arkadaşlar,

Ne araba alacaksınız, kriterleriniz nedir bilemem ama kasım sonuna doğru ciddi indirimler gelecek. Bayi bazında hayal gibi nitelendirilebilen indirimler göreceksiniz. Bu aralar mutlaka renault, citroen, hyundai, toyota, seat vs.. gibi bayilere uğrayıp hem test sürüşü yapın, hem de satış temsilcilerine mutlaka telefonunuzu bırakın, atıyorum arabaya 50.000 mi dedi, elimde 43.000 lira para var ya da 43.000 lira bütçem var, aklında bulunsun, istediğim donanımda bu fiyata verebileceksen ara beni gibi kişisel numaranızı verin adama. 50.000 lik arabayı 43.000 e vermezler belki ama yakın bir fiyat çekerler mutlaka. Tabi biraz da şans işi. Hyundai' de i30' dizel style paketi 47.500' e alan bir arkadaş vardı. Ben bayilerin bu fiyatın kasım sonu aralık başı gibi 45.000' e ve hatta daha aşağıya çekeceklerini düşünüyorum. Yine C4 dizel confort modelinde 43.000-42.000 gibi fiyatlar olacaktır.

Diyeceğim o ki, 40.000 küsür bütçesi olup da B segmentine yönelen arkadaşlar mutlaka bu indirimleri beklesinler. Sonuç beklediklerinden iyi olailir.

Saygılarımla.

hocam bayram günü ne güzel sözler söylemişsin.inşallah dediğin gibi olur.clio4 dizel düşünüyordum 43 fiyat verdiler.elim gitmiyor küçük araca o kadar para vermeye

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Araba sessiz olunca ne oluyor arakadaslar?
    Araba yatak degildir.
    Araba salondaki koltugunuz degildir.
    Araba sessiz olsun camlarida kapatin muzigi acin ustune birde klima yada kalorifer acin ustune birde cruise control ohhh dunyadan bihaber arac kullanin.
    Olmaz arkadaslar.
    Araba kullanir gibi araba kullanin.
    Yola gidiyorsunuz, evde yatmiyorsunuz.

Cami en azindan iki parmak surekli acik bulundurun.
    Kalorifer yada klimayi dengeli kullanin.
    Arabaniz varsin biraz ses alsin iceri.

Nasıl yani?

Ben 1000 Km yol gideceğim yol uğultusu mu çekeceğim?

O uğultunun beyinsel, sinirsel olarak vucutta yaptıgı deformasyonu çekmek mi zorundayım?

Bilakis ben aracımın koltuğunun evimdekinden bile daha rahat olmasını isterim.
    Çünkü yeri geliyor aynı pozisyonda saatlerce o koltukta oturuyoruz.
    Sessiz olmasını isterim çünkü aynı mekanda saatlerce yol ve asfalt üstünde yüksek hızlarda gidiyoruz, kaburgalrımız geçiyor birbirine adeta.

Otomobil genel manada bir ulaşım aracıdır.
    Ne kadar konfor ve kalite sunarsa o derece değerlidir benim gözümde.

Belli başlı özel amaçlı araçlar haricinde araçlar yanlamak, kaydırmak, zıplatmak, yardırmak, sündürmek, motor sesi dinlemek, hızlı vites değiştirmeyi başarmak vs. için üretilmezler.

En azından normal insanlar için böyle.

• Yukaridaki yazdiklarimdan bunu anladiysaniz tebrikler normal insan.

Orijinalden alıntı: decsan

Yukaridaki yazdiklarimdan bunu anladiysaniz tebrikler normal insan.

Başka şekilde anlayan birinin açıklamasını beklemeye gerek kalmadan sende açıklayabilirsin o halde?
    Tabi başka bir dilde yazmadıysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 25 Ekim 2012; 19:47:50 >

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: 1520extreme

Arkadaşlar,

Saygılarımla.

hocam bayram günü ne güzel sözler söylemişsin.inşallah dediğin gibi olur.clio4 dizel düşünüyordum 43 fiyat verdiler.elim gitmiyor küçük araca o kadar para vermeye

Ahmet Bey, umudunuzu yitirmeyin. 1 ay içinde paşa paşa o fiyatları indirecekler. Araç yeni çıkmış, tutmuş da; bırakın "piyasanın kaymağını toplamak" deyiminin hakkını versinler. Elbet ellerinde C segmenti veya B segmenti sizi memnun edecek bir araç kalacaktır. Bayi kendi üzerine aldığı araçları satma eğilimine girerse de ona göre indirim istersiniz. Bunu mutlaka yapacaklardır. Siz, en az 3-4 Renault bayisinde çay için, durumunuzun o parayı vermeye müsait olmadığını ama düzgün bir araç almayı da kafanıza koyduğunuzu hissettirin onlara yeter. Misal olarak adamların elinde Icon kalmaz da Touch vardır ve güzel indirim yapmıştır. E artık ona göre hareket edersiniz. Ellerinde kalan araçları satmak için mutlaka çabalayacaklardır.

Şimdiden aldığınız araç hayırlı olsun diyorum. Artık fotoğrafları paylaşırsınız.

Saygılarımla.

• lastik sesi en etkin kısmıdır. yani lastik ömrü 30 000 km yi geçtikten sonraen sessiz dediğiniz araçlarda bile içerde uğultu olacaktır..

bu nedenle araçları kıyaslarken lastik markaları ve lastik yaşını mutlaka dikkate almak lazım.....

yani c sınıfı bir araç üzerinde sıfır miçhelin varken,, e sınıfı üzerinde 40 000 km continenntal yada sert bir lastik kullanan bir araçtan daha sessiz olacaktir. bu nedenle mukayeselerinizde, kullanılan lastiğin km sine de dikkat etmenizde fayda var ......

Orijinalden alıntı: mrtxpp

lastik sesi en etkin kısmıdır. yani lastik ömrü 30 000 km yi geçtikten sonraen sessiz dediğiniz araçlarda bile içerde uğultu olacaktır..

bu nedenle araçları kıyaslarken lastik markaları ve lastik yaşını mutlaka dikkate almak lazım.....

yani c sınıfı bir araç üzerinde sıfır miçhelin varken,, e sınıfı üzerinde 40 000 km continenntal yada sert bir lastik kullanan bir araçtan daha sessiz olacaktir. bu nedenle mukayeselerinizde, kullanılan lastiğin km sine de dikkat etmenizde fayda var ......

kesin doğru hocam benim c4 michelin energy saver ile geldi, i30'u denerken hangogk mudur nedir o vardı. normalde i30 sınıfında en sessiz araç ama yol sesi alıyordu lastikler sayesinde azda olsa, c4 ise almıyordu.

• Ben albea yi gayet iyi buldum, Albea ve linea hakkında tecrübesi olan var mi ?

Sınıf ayrımı yapmadım ama bravo lar iyi, punto yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 27 Ekim 2012; 1:05:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdaL -- 27 Ekim 2012; 15:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

ayrıca ikinci elde astrayı sattığım kadar rahat satabilirmiyim....

beyler bisaniye.
    Cümleye geliniz.
    Arkadaşımızın aradığı kriteri verelim.
    Kolay satış.
    Diğer yaptığınız yorumların hepsi yalan olmuş.
    Rahat satış lazımmış kardeşe.
    Verelim:
    toyota,volkswagen,honda,opel,ford.
    Diğerleri sana uzay aracı da yapsa hikaye anlayacağın.

Bu ne biçim bir yorum arkadaş.
    Sorumu cevaplıyosun eğlenmeyemi geldin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerdaL

Bu ne biçim bir yorum arkadaş.
    Sorumu cevaplıyosun eğlenmeyemi geldin!!!

eğlenmeye falan gelmedim.
    Yok sessiz yok konforlu atıp tutup ondan sonra araya -çabuk satılsın! diye ne tercih ettiğini sıkıştırmış vatandaş.
    Milletin boşu boşuna kendini yormamasını sağladım.
    Tonla araba önereceksin,ondan sonra gidecek elini öpene satabildiğini alacak.
    Neye yaradı o zaman bunca emek?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.