Şimdi Ara

Yalan söyledi, Tanrı çarptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'de yalan yere yemin eden bir adam çarpıldı!
     Yalan söyledi, Tanrı çarptı!

Olay Çin'in Fuqing şehrinde gerçekleşti. Xu adındaki komşusuna üç yıl önce borç para veren Huang isimli Çinli adam, parasını geri alabilmek için komşusu Xu'nun evine gitti. Kapıyı açan Xu, kesinlikle böyle bir borç almadığını iddia ederek Huang'ı evinden kovdu.

Komşusunun bu borcu kendisinden yakın arkadaşının düğünü için aldığını belirten Huang, Xu'ya eğer tüm komşularının önünde Tanrı'ya gönülden yemin ederse Xu'nun borcundan feragat edebileceğini söyledi.

Xu da Huang'ın isteğini yerine getirerek Tanrı'ya bu borcu almadığına dair yemin etti. Tam yemin ettiği sırada Xu gökten gelen garip bir ışıkla çarpıldı. Tüm komşularının önünde ilginç bir şekilde yere düşen Xu hastaneye zor yetiştirildi. Doktorlar tedavisi için yoğun çaba harcıyor.

Kaynak

• heyecanla bağnaz arkadaşların yorumlarını bekliyorum çok komik olacak bu başlık çooook
  • kuranı yaktığı için ''maymun girls'' olan kızın amca oğluymuş bu.
  • ibretlik ya sen adamın parasını verme böyle adam da iyi beddua etti heralde

• povermove aramızda 1sn fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 1 Eylül 2008; 22:56:17 >
  • Böyle saçma sapan olayları uyduruyorlar sonra canı sıkılan gençlik bunu din diye görüp dinle dalga geçiyor. (İsteyen üstüne alınabilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gebersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizst

kuranı yaktığı için ''maymun girls'' olan kızın amca oğluymuş bu.

• Tamamıyla Gerçek dışı Bir haber O Kadar Günahkar İnsan var onlara birşey olmuyoda Buna mı birşey olucak
  • komşular toplanın yemin etcem
  • bunların hepsi familya zaten hocam.Allah diye kükreyen aslan'da kayınçosu oluyor
    quote:

• bööööööööööğğğğğğğğğ geldi bu haberden.
  • çarpılsa süleyman demirel çarpılırdı bee
  • ekolay'daki yorumlardan biri:
    "Tanrı her zaman her yerde değil mi? O halde herkesin özlemle aradığı bu İlahi adalet neden Türkiye'de yok? En iyisi Cin'e gidip orada yaşayalım ama Cince zor lisan be kardeşim. Haga yama suga hayyt."
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

bunların hepsi familya zaten hocam.Allah diye kükreyen aslan'da kayınçosu oluyor
    quote:

allah diyen kargada babası hocam
  • başka neler vardı hee bide rus bilimadamlarının yerin 7 kat altında duyduğu sesler vardı.onlarıda unutmamak gerek.
  • arkadaşlar itiraf ediyorum inkar etmicem .ben okulda sınıftaa nöbetçiydim.sınıfta kimse yoktu çöpü taa aşağı kadar götürüp dökmektende pencereden aşağı boşalttım bizim karşımızdaki ilkokulda çocuklar görmüş zaten top oynayan çocuğun kafasına dökülmüş(eşşek şansı bu kadar olur) ve sonra bizim müdür yardımcısıa şikayete geliyorlar sonra bi baktım bizim sınıfa birisi çıktı sınıfta bi ben varım nasıl tırstım 3 tane öğretmen karşımda kim yaptı oğlum bunu senmi yaptın? yoo yemin ederim ki ben yapmadan ekmek musaf çarpsın ki vs..yeminler uydurdum sonra disiplinle tehtit tüm sınıfı sonra arkadaşlar zorla git söle dedi suçumu itiraf ettim ve bir daha yapma oğlum dedi falan bitti konu.pişmanmıyım ? hayır yine olsa yine yaparım

• Gölün üstünde ki gözler hemde bursadaydı
  • insan felçli adam fotosu falan koyar bu nasıl bir fotoğraftır yha.herifin karnına yıldırım düşmüş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.