Şimdi Ara

Yakuza: Like a Dragon [PS5 / PS4 ANA KONU] - (Yakuza 7) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Takılmadım hocam. underground dungeon içerisinde çıkıyor. Toplu death atıyor partiye tek seferde bazen miss geçiyor geçmez ise game over.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunda yanlış hatırlamıyorsam 2 tane underground dungeon vardı. Biri chapter 7 den sonraydı ki ona hiç bulaşmadım çünkü düşmanlar güçlüydü. Bir diğer underground dungeonda oyunun finaline doğru açılıyor. Benim bahsettiğim vagabond hızlı exp olan 2. Underground dungeon. Siz şuan hangisindesiniz bilemedim. Ben ilk vagabonda rushlıyordum 2. Vagabonda bulaşmıyordum sonra geri çıkıp dungeonı resetliyordum 1-2 saatte 80 e doğru gelmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mericuls @Venomstr

     Yakuza 7 oynuyorum ve oyun bitecek az kaldı. Kiryu olmadan yakuza oyunu oynadığımı hissedemedim bir türlü. Daha çok ütopik bir dünyada RPG temalarını iç içe geçirmişler.


    Oyunda eğleniyor muyum evet eğlendim ve çok sevdim Yakuza like a dragon'u. Fakat;


    Çevresel objeler ile etkileşim berbat, 


    Zorluk seviyesi ya aşırı zor ya da çok kolay, 


    Sıra tabanlı dövüşü ben hariç forumda seven kalmadı  


    Yakuza serisi 6 ile bitmiş. 7 ile farklı bir oyun serisi başlamış. 8 ile nereye varır bilemem.


    Kazuma Kiryu olmadan yakuza olmuyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 1 Aralık 2023; 2:28:32 >




  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de size katılıyorum. Kiryu olmadan olmaz yakuza. Stüdyonun ilk sıra tabanlı oyun girişimi Yakuza Like a Dragon. O yüzden kimi yerlerde zorluk ayarını tutturamamışlar. Sonraki oyunda bu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ishin'i satın aldım bu ay başlıcam ona. Onu da merak ediyorum. Son çıkan oyun olan Kiryu'nun hikayesinin devamını da malum fiyatlardan dolayı satın alamadım. Onun da fiyatı düşsün onu da oynarım.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Hocam bitirdiniz mi oyunu? Merak ettim konuya da yazmadınız bir daha :)

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Bitirdim hocam. Ichibanı 80 lvl yaptım son boss helva gibi dağıldı.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Sevindim hocam bitirmenize. Karakteri kasınca son dungeon çok kolay oluyor. Dediğim vagabond yöntemini mi yaptınız?

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

     Aynen hocam save ve sphere noktasına geri geldim sonra vegabonda gittim. Son dungeonda necromancer yok toplu death atan mob yok. O yüzden lvl kasmak kolay oluyor. Yalnız kamurochodaki dungeonu da 2 kere bitirdim. Çok güzel para ve itemler çıkıyor. Dragon set yaptım bütün karakterleri. İchibanın sillahını full yaptım. Moblar boss vs helvasını kavurdum. 

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Tebrikler hocam oyunun hakkını vermişsiniz 👍🏻👍🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

     İlk başta çok yadırgamıştım fakat: sonradan oyunun sıra tabanlı olması beni kendine çekti. Sıra tabanlı Strateji ve RPG oyunlarını severim. 

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Hocam peki ya hikayeyi beğendiniz mi? Benim seride favori hikayeleri olan oyunlarım 0,2 ve 4. Bence hikaye bazında onların gerisinde kaldı. Daha güzel bir hikaye yazabilirlerdi diye düşünüyorum..

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Yakuza like a dragon a ben 7. oyun gözüyle bakmıyorum artık. Farklı bir seri. Hikaye olarak Klasik japon mafya hikayesinden fazla bir beklentim olmadı benim fakat oyun sonu iyi değildi bence. 


    Oyunu en güzel artısı eğlenceli olması.


    Fakat => Sonuçta ortada fantastik RPG öğeleri katıştırılmış bir yakuza oyunu var elimizde. Tekrar söylüyorum bu yakuza oyununu önceki oyunlar ile karşılaştırmak doğru olmaz. Yakuza like a dragon ile farklı bir seri başlatmış ryu ga gotoku. 

  • Aslında isim tercihleri yanlış olmuş bence Yakuza RPG series gibi bir şey olabilirdi. İleride multiplayer olayını enjekte ederler oyuna. Kapitalizm oyun firmalarına ek içerik vs satmayı iyi öğretti.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Hocam japonyada serinin ismi Ruyu Ga Gotoku. O da Like a Dragon demek. Başından beri aslında Like a Dragon oynuyorduk ama Yakuza diye satıyorlardı. Bu oyuna da Japonca ismi olan Like a Dragon demişler. Resindent Evil gibi. Biohazard - Resident Evil meselesi gibi. Onlarda 7. oyunu Resident Evil: Biohazard yapmışlardı. Multiplayer olayına umarım girmezler yakuzaya hiç yakışmaz bence..

  • Mericuls kullanıcısına yanıt

     Öncelikle bilgiler için teşekkürler. Son oyun fragmanına baktığımızda oyunu daha çok batı pazarına yedirme girişimleri açıkca belli oluyor. Demek ki bu ismi de o yüzden tercih etmişler.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam :) Ben son oyun fragmanına daha bakmadım. Bugün Ishin'e başladım. Şu son çıkan The Man Who Erased His Name'i oynadıktan sonra bakarım..

  • Merhaba hocam ben de özellikle son çıkan oyunu oynamak istiyordum (infinite wealth) fakat hikayesi baglantili oldugu için ve 0dan da başlayamayacagim için (çok şey kaçiriyorum farkindayim ama 0-1-2-3-4-5-6 bitirmem mumkun degil) like a dragona başladim, xboxda neredeyse tüm seri gamepassde mevcut, benim için sıra tabanli olmasi yönuyle de ilgimi çekti oyun bakalim.

    Yakuza like a dragon
    Like a dragon gaiden
    Like a dragon infinite wealthi bitirmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Şubat 2024; 0:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.