Şimdi Ara

yaktın beni p.magic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende asus f3jp var bunun windowsu içinde kaytlı geliyor bu sayede rahatlıkla bilgisayar başlarken f9 a basıp roecovery atabiliyorum 15 dak herşey orjinal oluyor. neyse bir sorun vardı kı c: 80 küsür d: 60 küsür gb tı bü yüzden bölmek istedim arkadaşta p.magic hallderiz dosyalarında birşey olmaz dedi. neyse böldük d: 100 küsür yaptık sonra bir baktıkki bizim windows d: ye kaymış ve recovey artık atamıyorum bilmiyorum format atılabilir mi biz bunu cd ye kaydedip denemk istedik onuda tam yapamadık bunu nasıl cd: ye kaydedip yapabiliriz
    sonra bunu arkadaş p.magic bu dosyayı geri c: ye yerleştirebiliriz dedi bende öyle oluyorsa yerleştirelim dedim onuda yapamadık şu anda hala d: de duruyor ve ben recovey atamıyorum böyle birşey yapılabilirmi yapılabilirse nasıl yapabiliriz
    böyle giderse ben servise yollayacağım servise giden bazı bilgisayarlar problemnli geliyormuş problem yaşamamk için ne yapmak lazım
    bu programa altarnatif ne kullanabiliriz artık pek sevmediğim bir program oldu

acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• siz recovery partionu uçurmussunuz partion magicte gorunuyor normalde 1-recovery partion-2- c: -3 d: diye görünüyor
    recovery partiona ayrılan bolum 2 gb bence senin yapacagin önemli dosyaların varsa yedekle xp cd yeniden kur partion bolumune gelince hepsini sil
    tekrar bolummleee xp kurduktan sonra driver.program.vb kur sonra GHOST (recovery nin aynısını yapar) programıyla yedek al d: sürücüsüne xp çöktügünde geri getirmen 3 dk geçmezz

yada servise gonderr.. ama asus servisi iyi oyle sorunla karsılasacagını zannetmiyorum cok ilgileniyorlar ben kısıklıdakı servisine goturdumm..
  • arkadaşım teşekkür ediyorum
    ama biraz daha teferruatlı anlatırsan sevinirim tam anlayamadım
    teşekkürler
  • 1.ÖNEMLI DOSYALARINI USB BELLEK VEYA CDYE YEDEKLE SONRA PC YENIDEN BASLAT
    2.XP CDSINI TAK YUKLEMEK ICIN HERHANGI BIR TUSA BASIN DER ENTER BAS KURULUMU BASLATTT
    3.XP KURULUMU SIRASINDA HARDDISKLER GELIR C: - D: BUNLARIN HEPSİNİ SİLECEKSIN YON TUSLARIYLA C:'NIN USTUNE GELIP "D" TUSUNA BAS SONRA ENTERA BAS VE SON KEZ "L" TUSUNA BAS SILINECEK AYNISINI D: SURUCUSU ICINDE YAPACAKSIN.
    4.SONRA TEK BIR SURUCU OLUŞACAK "C" TUSUNA BASACAKSIN VE C NİN NE KADAR OLACAGINI BELIRLEYECEKSIN ÖRN:30000 (30GB) GİBİ
    SONRA C: ALTINDA BİR SURUCU DAHA OLACAK ONADA GİDİP AYNI İŞLEMİ YAP SONRA c: SÜRÜCÜNE GELIP ENTERA BAS NTFS (ÇABUK) YADA NORMALI SEC SANA KALMIS ...

5.XP KURULUMU BIITTINDE DRİVER.PROGRAM .VB KURDUGUNDA YANI HERSEY BITTINGE NORTON GHOST PROGRAMI VAR ONLA YEDEK ALACAKSIN
    VE ARTIK SISTEMINDE BIR SORUN OLDUGUNDA NORTON GHOST LA 3 DK HERSEY ESKI HALINE DONECEK....

NORTON GHOST KULLANIMI İÇİN GOOGLDA CIKANLAR ( ONU'DA ANLATMAYAYIM UZUN :d)

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=GHOST+KULLANIMI&meta=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 22 Eylül 2007; 11:22:04 >

• Teşekkür edrim arkadaşım bir deniyecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    I Q O S arıyorum acil..
    5 yıl önce açıldı
    D.Va REYİZ NERDE YAWWWWWWW
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.