Şimdi Ara

YAKITMETRE - Android için Bedava Yakıt Tüketimi Hesaplama ve Takip Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap için teşekkürler.Deneyip sonucu yazarım akşama.
  • Eyvallah kadeş ibretlik paylaşım.

Hemen kuracağım eşimin telefonuna.
  • Emeğiniz için teşekkürler. Samsung Galaxy SL sorunsuz kurdum ve sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Market bağlantısı yok mu?

Çok yakında android markete koyacağım inş.
  • İyi olur. İlk iletideki bağlantı da açılmadığı için uygulamayı deneyip, yorum yapamıyorum ne yazık ki. LPG kullanıcıları için benzin + LPG tüketimi ortalamasını görebilmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Uygulamada yoksa en başta yakıt türü de seçilebilir ve birden fazla aracı olanlar için plaka girerek profil oluşturulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 9 Ocak 2012; 17:26:07 >
  • quote:

İyi olur. İlk iletideki bağlantı da açılmadığı için uygulamayı deneyip, yorum yapamıyorum ne yazık ki. LPG kullanıcıları için benzin + LPG tüketimi ortalamasını görebilmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Uygulamada yoksa en başta yakıt türü de seçilebilir ve birden fazla aracı olanlar için plaka girerek profil oluşturulabilir.

Teşekkürler, belirttiğiniz yenilikleri önümüzdeki sürüm listesine ekliyorum. Yalnız benzin+LPG tüketiminin ayrımını nasıl yaparız?

İndirme linkini açamadığınızda ne hata alıyorsunuz? Bir kaç kişi de açamadığından bahsetmişti. Farklı yerlere upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addisababa -- 9 Ocak 2012; 17:48:10 >
  • Hocam teşekürler paylaşımınız için. Telefonuma kurdum sürekli kullanacağım programlar arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addisababa

quote:

İyi olur. İlk iletideki bağlantı da açılmadığı için uygulamayı deneyip, yorum yapamıyorum ne yazık ki. LPG kullanıcıları için benzin + LPG tüketimi ortalamasını görebilmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Uygulamada yoksa en başta yakıt türü de seçilebilir ve birden fazla aracı olanlar için plaka girerek profil oluşturulabilir.

Teşekkürler, belirttiğiniz yenilikleri önümüzdeki sürüm listesine ekliyorum. Yalnız benzin+LPG tüketiminin ayrımını nasıl yaparız?

İndirme linkini açamadığınızda ne hata alıyorsunuz? Bir kaç kişi de açamadığından bahsetmişti. Farklı yerlere upload edebilirim.

Yakıt türünü uygulama yüklendiğinde seçmek lazım. Örneğin liste benzin, dizel, LPG, benzin + LPG şeklinde olabilir. Benzin + LPG'yi seçen kullanıcı, her yakıt girişinde yakıt cinsini de (LPG mi, benzin mi olduğunu) listeden seçebilir. Karma kullanımda toplam ve ortalama tüketim gibi değerler de iki tabloda (Artık nasıl bir veritabanı kullanıyorsanız ona göre ayarlarsınız) yer alan verilerin toplamına göre bulunabilir. Her araç için de plakası girilerek başka veritabanları oluşturulabilir. Bu plaka ile ekleme, profil geçişleri durumu menüden ayarlanırsa daha işlevsel olacaktır.
    Bu arada bu uygulamaları hangi programla derliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Ocak 2012; 10:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Android markette yok mu uygulama? Tosi diye aratınca çıkmıyor.

https://market.android.com/details?id=com.tr.kavuntek.tosi
  • Konunun değişik yerlerinde farklı yükleme linkleri kalmış onları temizledim.
    En son ve güncel sürüm hep android markette olacak inş.
  • YAKITMETRE ismiyle uygulama hizmetinizde! Yeni sürümü hemen indirebilirsiniz.

http://bit.ly/J0clbG
  • YakıtMetre, her yakıt alışınızda bilgilerinizi kaydederek tüketim geçmişinizi saklayıp, zaman içerisinde istatistiki olarak inceleyebileceğiniz bir ANDROID uygulamasıdır.

Akaryakıt istasyonuna uğradıktan sonra tek yapmanız gereken aracınızın o anki kmsini, istasyonun yakıt alımında size vereceği fişteki alınan litreyi ve ödediğiniz tutarı programa girmek. Tamamen ücretsiz.

ANDROID MARKET BAĞLANTISI:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tr.kavuntek.tosi

Artık yakıt tüketim verilerinizi akıllı telefonunuzda saklayabilecek ve grafiksel olarak izleyebileceksiniz.

YakıtMetre önerilerinizle sürekli gelişmektedir.

YAKITMETRE - Android için Bedava Yakıt Tüketimi Hesaplama ve Takip Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addisababa -- 9 Aralık 2012; 13:32:17 >

• Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.