Şimdi Ara

YAKIT TASARRUF CİHAZI TAKTIRAN VAR MI? DENEYİM VE TAVSİYELER... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
41.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • %10 tasarruf sağlarsa şükretmek lazım
  • yaa ammada sulandırmışınız konuyu haa orta okul çocuklarının tartışmasına dönmüş konu
    adam varmı taktıran ettiren bilginizi paylaşın demiş millet birbirine düşmüş neyse gelelim
    saadete...

    dostum ben 1997 model 1,6 90 hb ford escorta (tüplü) piyasa da lpg şarjır diye bilinen bi cihazı
    taktırdım, öncesinde ve sonrasında iki defa 850 km bursa-mersin yol yapma fırsatım oldu
    ve sonuç; taktırmadan önce 850 km yolu 120 tl ye gitmiştim taktırdıktan sonra aynı yolu
    105 tl ye gittim bu fiyatlar 2008 yaz ayı için geçerlidir. varın hesabı siz yapın...

    bu icadın çalışma prensibini biraz araştırdım ve olay şöyle;

    yaklaşık 25 cm boyunda be 5cm çaında bi alüminyum kutu ucundan çıkan bir hortum var
    bu hortum emme manifolduna hava girişi olan yani hava filtresinden gelen hortuma " T "
    atılarak bağlanıyor, faydası en çok şehir içinde dur kalklarda anlık olarak gaz veripte harekete
    geçileceği zaman ilk emme gazını bu cihazdan temin edip temiz ve düzenli bir hava girmesini
    sağlamak ve bu şekilde yanmayı mükemmelleştirmek olduğunu düşünüyorum başka sistem
    bilen aradaşlar varsa paylaşmalarını beklerim saygılar.....




  • abi ben anlamadım ama bunu nereye takacaz
  • merhaba ben 2 tane aldim birisini evdeki sohpene taktim eskiden 5-6 da sicak su varken simdi 1-2 de sicak akiyor..arabam tekliyordu ve araba almak icin garelileri geziyordum..aklima geldi takayim dedim..o andan beri tekleme kesildi hic sorun yok..eskiden yokusta duru gitmezdi bu sorun ortadan kalkti ama suan arabada titreme var neden bilmorum..aleti aldigin firmayi aradim hala geri dönmediler..tasarruf sagliyormu bilmiyorum depoyu doldurdum daha bitmedi ama sagliyor gibi gözüküyor..sicak suda gercekten cok sagliyor..selamlar
  • simdi geri döndüler telefondaki pek bilgili degildi aleti sökün tekrar deneyin dedi..bakacagim artik..ama dedigim gibi teklemesi olanlara siddetle tavsiye ederim..
  • yakıttasarrufun en iyi yolu arabanı sat tabana kuvvet bir bisiklet al beslenmeni iyi yap bal ye yogurt ye 100 gıram bal ile dunyayı dolas
  • Bende 2.00 motor otomatik dizel arabam mevcut.Ben 1 yılı geçkin zamandır VGT Yakıt Tasarruf Cihazi kullanıyorum.Bu cihazi kullanmaya başladıktan sonra farkı şu oldu.Aracımin sesi daha tutarlı hale geldi.Vites geçişleri önceden 3.00 deviri buluyorken 2.00 devirde geçiş yapmaya başladı.En agrasif kullanımızda bile bu özelligi sayesinde size %10 tasarruf sağlıyor.Sakin kullanımda %25 buluyor.Denemesini bizzat yaptım.70 tl de 15 tl, 600 tl de 100 tl tasarrruf ettirdi.Cihaz zaten bir yıl olmadan kendini amorti etti.Yerli ürünleri 1000 tl ye alabiliyorken ayni ürünün yabancı versiyonu 8.000 tl idi.Şimdiki fiyatlarına bakmadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben vgt cihazı 3 yıl kadar önce bir etkinlikte gidip taktırdım. Şimdi firma biraz karışmış. Cihazın tasarımcısı bu gün iems adı altında benzer ürün üretiyor. Neyse konuya döneyim. O zaman 1 ay deneme ve iade garantisi vardı. Aracım corsa b gsi 1.6 1997. Hiç tasarruf edemediğim gibi yakıt miktarı arttı ve aracımda performans kaybı yaşadım. 1 hft kadr sonra bayilerinde acaba bir sorun mu var diye cihazı değiştirdik ama yine sonuç değişmedi. Benim aracımda özel bir durum varmıydı keşke bunu bir inceleselerdi diyorum bu gün bile iems almayı düşünüyorum. Ama vgtde yaşadığımı istişare edip eğer performans ve tasarruf sağlamayacaksa iade edip edemeyeceğini görüşmem lazım. Gelelim hidrojene. 1 yıl kadar öncesinde ucr marka cihazı aldım. Adana'da servis yokmuş mersindeki bir servise benim adıma kargoladılar. Gittim taktırdım. Malesef gram tasarruf etmek şöyle dursun performans kaybı aracımın kurum bağlaması buji, buji kablosu ve bobin değişimine neden oldu. Şimdi ben arcıma tasarruf ettirecek yöntem arıyorum. Kullanıcı yorumalrındaki iyimser kısma inanmak istiyorum gidip yaktırıyorum ve malesef bir fayda görmüyorum. Ama benim gibi sorun yaşayanları münferid vaka olarak değerlendirebilir siniz. Ucr yetkilis ürünün elektronik beynini kargo ile benden alıp modernize ettirdi. Açı sensörü ve ısıya karşı dayanımı arttırıp devreden çıkmasını önleme k için bir de fan taktılar. Ürün geldi. Gerekli kalibrsayonu yaptıktan sonra birkaç hafta değişik konfigürasyonlarda denemeye devam ettim. Ne yaptıysam tasrruf ta edemedim. Performans da alamadım. Satıcı "bu cihazın senin aracında tasrruf sağlamaması bir mucize " dedi. Şimdi kullanılan kelimelere takılmayalım kastettiği biraz da gergin bir şekilde ya benim yalan söylediğim ya da gerçekten beklenmedik bir durum olduğuydu. Hidrojen maceramda yaşadığım kayıp daha fazla oldu zira 2 kez Adana'dan Mersin'e o günün şartlarında git gel 100er liradan 200 lira sadece gaz yaktım toplamda 1 gün gibi zaman kaybım artı bir de servis ücreti ( o gün 300 liraydı) zararım oldu. Cihazı o gün 2500 gibi bir fiyata almıştım. Sonradan pişmanlığım şu oldu. Ben sadece hidrojeni motora gönderen sistemi taktırmıştım keşke oksijeni de verip bir deneseydim diyorum. Hatta bu günlerde kendim basit oksijen ve. Hidrojeni birlikte gönderecek bir şey yapmayı istiyorum. Denersen buradan paylaşırım. Yorumları önerileri bekliyorum ben de iyi çalışmalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekomax tasarruf cihazı taktıran varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.