Şimdi Ara

Yakışıklı olanlar bir baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Moruk boyun iyi zaten. Durumun da iyi anladığım kadarıyla kilon öyle boyuna göre aşırı değil ama var tabi. Git kiloyu ver sonra da vücut yapmaya başla. Saçına , sakalına dikkat et , paraya kıy öyle 10 liralık berbere gitme. Bir tarzın olsun dolaptan eline gelini giyme. Bu şekilde bence öyle gollum falan değilsen baya dikkat çekersin.
    Hocam zaten giyimimi cevrem de kiz arkadaslarim da tum sosyal cevrem cok begenir. Sac kesimimi iyi bir berbere yaptiriyorum. Kendime bakiyorum anlayacaginiz. Ama ben bu tip islerle kendimi avuturken yataktan kalkip aynaya bakmadan disari cikan daginik sacli yesi gozlu berkecanlarin benden 50 kat daha hos durmasi beni öldürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

yakışıklılığın hiç bir b*ku yok,ortama girersin herkes tip tip bakar,kızın biri sana asılır,o kızın sevdiği gelir senin belan olur,düşmanın olur,kıskananın çok olur,bazı kızlar tarafından sevilmezsin,hadi diyelim bir kızla çıktın,kız sana fazla ilgi gösterir,gösterdiği ilgiden canın sıkılır, kızdan ayrılmak istersin,sonrada kızdan baya baya ana bacı küfür yersin,yakışıklılık böyle birşey,bir garip dünya işte..
    çirkin olsam 2 dkk durmam,okulu bırakırım,giderim seyahat şirketine,
    ben ***** firmasında muavin olarak çalışmak istiyorum..
    2 yıl muavin olduğumda,zaten askerlikte var,2 sene daha muavin olurum,o paraylada şöyle altıma mercedes actros 1844 çekerim
    giderim nakliye firmasına,
    baba ben ****** firmasında şoförlük yapmak istiyorum,arabada kapıda,al d sınıfı ehliyetim,
    alırım sırtıma yükümü; avrupayı asyayı,tozar gelirim,fıstık gibide maaş,15 20 milyar arası yurtdışı çalışırsan..
    inan pişmanım yakışıklı olduğum için,ama sevgilim var,mecbur okumak zorundayım,kızın ailesini tanıdım,2024 te düğün yapmayı düşünüyoruz, kızdan ayrılıpta nankörlük etmeme gerek yok,hadi sana kolay gelsin
    Hocam yakisikli olmanin bir dezavanraji bence pek yok hikayede. Ayrica cirkin olsam yaparim dediğiniz şeyleri yakisikliyken engelleyen nedir ? Memnuniyetsizseniz bana verin valla tipi hocam canima tak etti

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

sana burdan bi kafa atarım
    Neden oyle dediniz hocam

Olsun hocam.Iyi bir görünüş her zaman iyi bir anahtardir. Sonrasinda sever sevmez kafalar uyusur uyusmaz. Sadece görüşünüz icin sizi sevenle yollarinizi ayirmak da sizin elinizde. Ama en azindan gorusunuzun ilgi cektigini sirf bunun icin bile sizle beraber olmak isteyecek birilerinin oldugunu bilmek guzel.

valla hocam, yakışıklı olmasam ben takıntılı olmazdım şahsen. çok yakışıklı diye etrafımdan yorumlar alana kadar bilmiyordum bile yakışıklı olup olmadığımı. doktora gidiyordum muayene olurken "yakışıklı ha bi de" diyorlardı. babam memur olduğu için annem ile devlet dairelerini gezerdik, 25-30 yaşlarındaki kadınlar anneme "ne kadar da yakışıklı yaaa" derdi benim hakkımda. kızlar sürekli varlıklarını belli etmeye çalışıyorlardı, yere bir şey düşürünce yardım etmeye çalışıyorlardı, elim doluyken gelip elimdekileri falan taşımama yardım ediyorlardı. en iyi tarafı da bu yardım eden kızları reddetmekti ya valla millete acı çektirmeyi seven birisiyim, keyif alıyordum yani. ben böyle şeyleri herkese yapıyor kızlar diye zannediyordum, sonra yüzü ortalamadan daha kötü olan bir arkadaşım oldu. kızların ona karşı nasıl davrandıklarını görünce anladım olayı.

o dönüp de tekrar bakma olayları arasında da en zevk aldığım - en keyif aldığım şu. okul değiştirdim lisede, kimse beni tanımıyor. kantine gittim, hani şu okullardaki şımarık ve çok güzel olan ortam kızları olur ya. bir senede 20 tane sevgili değiştirirler. ha işte, kantinde sıraya durdum. önümde okulun en şımarık ve en güzel kızlarından biri duruyormuş, arkadan göremiyorum tabi, sonradan tanıştım kızla bir de, arkasında herhalde bir şeye bakarken beni gördü. 20-30 saniye yüzüme bakakaldı. sonradan o kız bana kendini fark ettirmek için neler neler yaptı anlatsam ağzınız açık kalır. ama takmadım hiç, o kızdan sonraki okulda olan en güzel 2. kızla çıktım zaten ondan sonra.

öyle manken seviyesinde bir şey de değilim ha, normal bir derecede yakışıklıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 24 Temmuz 2018; 0:9:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniaşmasıgerekenadam

Hocam yakisikli olmanin bir dezavanraji bence pek yok hikayede. Ayrica cirkin olsam yaparim dediğiniz şeyleri yakisikliyken engelleyen nedir ? Memnuniyetsizseniz bana verin valla tipi hocam canima tak etti

Alıntıları Göster
    dostum ben bu tiple kızla tanıştım,2 yıldır beraberiz,kızla tanışmasaydım zaten kendime ait hayat kurardım,böyle kısmet,böyle devamm..vesselam

• Kiymetini bilim hocam valla benim yanından gecemeyecegim muameleler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

not: o çocukla maxillamız, gözlerimiz ve çenemiz bayağı benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 24 Temmuz 2018; 0:24:41 >
  • 190 boyun var 98 kilosun 4-5 tane sevgilin olmuş yakışıklı kafaya takıyorsun.Simdi düşünceleri yazayım

1-4-5 sevgilin olmuş ve yakışıklı kafaya takıyorsan sevgililerin ya Çok çirkin idi yada uzun sürmemiş cinsellik namına bişey yaşamamışsindir.

2-Verdigin boy ve kilo bakacak olursak boylu poslu bir erkeksin.Boy pos erkekde çok önemli eğer o boyda fit bir vücuda sahipseniz tipin ortalama bile olsa acayip dikkat çekersin.Fiziksel olarak kendini geliştirmek istemediği söylemişsin o zaman tipin baya kötü tipin ortalama olsa emin ol yakışıklı konumuna girersin.

3-Son olarak özgüven baya düşüktür.Bu özgüven düşüklüğü aile lise arkadaş çevren kaynaklı olabilir.Bundan dolayı sende tipine takmissindir.

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Dostum ergenliğin sorunlu geçti sanırım. 20 yaşında adamın böyle şeylere takılmaması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kiz arkadaslarim da sahane olmayan ama ortalamanin bir tik ustu veya ortalama kizlardi bana gore. Hepsiyle de ozel seyler yaşadım. Ilk dusunceniz tutmadi. 2.ye gelince cok fit olduğumu soyleyemem. Kurbanlık dana gibi gezmiyorum ama gobekliyim. Giyimimle ortbas etmeye calisiyorum. Tipim ortalama ama binbir zahmetle vucut yapınca yine de o dogustan yuzu güzeller gibi ilgi cekemeyecegim icin baslamadan usaniyorum. 3. dusunce ise dogru sayilir hocam. Ozguvenim dusuk. Dusuk derken ezik buzuk bi tip degilim. Derdimi herkese cok net anlatabilirim. Ihtiyac dogan her ortamda gayrt guzel konusurum ama. gidip de 3 5 insanla tanisayim bi yerde. 2 3 insanla laflayim tanimadigim vs yok. Asla bir alfa kararkter degilim olmayı cok isterdim.

• Hocam hakli olabilirsin. Farketmeden beni bu eziklik psikojisine iten seyler yaşamış olabilirim belki. Ya da sanirim hep ergenligim bittiginde yakisikli olacağımı dusunup ergenligin basindan son gunune kadar cirkinlestigim icin gercekler dank edince bu duruma gelmis olabilirim.

ancak ben evlı, coluk cocuga karısmıs, namazında nıyazında olan bı adamım. asıl huzur bunlarda gencler. o bahsettıgınız seyler bır zaman sonra sızde derın uzuntu yaratır. tecrubeyle sabıttır.

bu arada 1.97 boy, yesıl gozlu esmer ve kaslıyım. cok cıddıyım :)

Orijinalden alıntı: Kendiniaşmasıgerekenadam

Hocam zaten giyimimi cevrem de kiz arkadaslarim da tum sosyal cevrem cok begenir. Sac kesimimi iyi bir berbere yaptiriyorum. Kendime bakiyorum anlayacaginiz. Ama ben bu tip islerle kendimi avuturken yataktan kalkip aynaya bakmadan disari cikan daginik sacli yesi gozlu berkecanlarin benden 50 kat daha hos durmasi beni öldürüyor

Alıntıları Göster
    Hocam napalım şimdi onlar doğuştan şanslı sen arayı anca o tip şeylerle kapatabilrisin. Şimdi brad pit değiliz diye kafamıza mı sıkalım? Relaks

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.