kızlar harbi çok tuhaf ya :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakışıklı Güvenlik denen şahsın Ege Üniversitesi'nde söyleşi yapması (2. sayfa)

-
-
ikigai hocamın dediği gibi karamba'nın kısa versiyonu. ama biri playboy diğeri ise incel. garip bir durum.
-
Ah sana vah sana arada yazarım ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dimi? Sen olsaydın, kızlara klpceyi sen taksaydın, senin tipin de yeterdi, senin o elemandan neyin eksik? kaplansın tosunsun ama günün sonunda, keko ve avam piyasaya hitap ediyor olsa bile, meşhur ve ünlü olan sen değilsin, o yüzden de gerçekten yakışıklı olsaydı bile yakışıklı olmazdı..
Not:
Death Metal, Cannibal Corpse, Six Feet ve bazen Alman Marşları falan dinliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 12:47:2 > -
Kızlar polis seviyor.. Bir keresinde Çevik Kuvvet şube müdürlüğünde benim isim vardı daha doğrusu oradaki bir polise ziyaret gerçekleştirmiştim, çevik kuvvete, gözümde RB Aviator ile girdim ve dış kapının hemen yanındaki koltuklara oturdum, içeri giren kızlar kafayı çevirip çevirip kesiyorlar, hatta sonra oradaki başka bir polis beni meslektaşı falan sandı, kaslı ve uzun boylu olduğum icin çevik kuvvet elemanı olduğumu düşündüler galiba o zaman sakalım da yoktu ve gözlük de bunu tamamlamış olabilir.
Mesela sen o bölüme gitmek yerine, POMEM mi PMYO mu neyse onlara gitseydin, boyun iyiyse çevik kuvvet ya da motorize ekip olurdun ve biraz da BB çalışsaydın, kıza kız demezdin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 13:3:13 > -
Hocam siz hangi ünideydiniz?
-
bilkent yüksekokul
-
Danla Biliç gsü ve bogazicinde söyleyisi yapmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu insanları konuşma yapmaları için getiren üniversiteler acaba "Çalışarak veya bilim yaparak bir yere gelemezsiniz, bari sosyal medyada ünlenip hayatınızı kurtarın." mesajı vermeye çalışıyor olabilir mi? Bir çeşit, kabul ve onaylama gibi olmuş aslında, resmi ve akademik kurumlar bile bu insanları konuşma yapmaya çağıracak kadar değerli görüyorlarsa... Amerika'da çok sık kullanılan "net worth" kavramı vardır, buna bakarak profların falan üstünde görüyor olabilirler, sosyal medya kişiliklerini, bir de işin reklam yapma ve ses getirme kısmı var.
-
Yav hocam küçümsemiyorum fakat bi nişantaşı üni yapsa neyse dersin. Bu kadar köklü okulların böyle vasıfsız, okulu zor bitirmiş insanları getirmesi tam olarak sosyal çürüme. Hayır yani asıl merak ettiğim bu okulların öğrencisi olup bu tarz "söyleyişilere" kimlerin katıldığı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X