Şimdi Ara

Yakıncı şampiyonlarla farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakıncı şampiyonlarla nasıl rahat farm yapılır ? Genelde uzakçı oynarım ancak yakıncı oynamak zorunda kaldığım zaman lanede çok zorluk çekiyorum farm yüzünden.

• Oyun başında sıkıntı oluyor biraz onun dışında çok sorun olmuyor skill yeme yeter düz vuruş yaparsa minyonların otomatik olarak ona saldıracağı için o zararlı çıkar ya kule altı iyi farm yapacaksın ya da skill yemekten kaçınacaksın.
  • karşıdaki adamı sürekli dürteceksin başka yolu yok. mesala rivenla oyunun başlarında adamı sürekli dürtüyorum canı azaldığından kule altı kalıyor.
  • Aslında daha kârlı olabilirsin. O sana vurunca minyonlar direk onu hedef alır zaten ordan baya yer sen 100 alırsın o 150-200 alır. (Geri çekilip seninde vurmanla beraber.)
  • Aslinda yakincilarla farm yapmak uzakcilara gore daha kolay ama sen alistigin icin birsey diyemem.(yakinci derken zed yasuo wukong riven uzakci derken de xerath lb felan varsayiyorum)

Ad sampiyonlarla aa farm yapmak çok daha basit yani 2 3 pratik yap anlarsın

Ve bu yakinci sampiyonlarin %90i 6.seviyeden sonra guc patlamasi yaşar o yuzden skilleri iyi dodgela baktin olmuyor kristal matara ile başla.(zed yasuoya felan oyle baslama tabii ki :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 11 Nisan 2015; 15:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Aslinda yakincilarla farm yapmak uzakcilara gore daha kolay ama sen alistigin icin birsey diyemem.(yakinci derken zed yasuo wukong riven uzakci derken de xerath lb felan varsayiyorum)

Yakıncı olarak zaten top lane kaldığı zaman tank oynarken sıkıntı yaşıyorum.Sionu çok oynamak istiyorum ancak farm yapamadığımdan dolayı oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light Yagami

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Aslinda yakincilarla farm yapmak uzakcilara gore daha kolay ama sen alistigin icin birsey diyemem.(yakinci derken zed yasuo wukong riven uzakci derken de xerath lb felan varsayiyorum)

Yakıncı olarak zaten top lane kaldığı zaman tank oynarken sıkıntı yaşıyorum.Sionu çok oynamak istiyorum ancak farm yapamadığımdan dolayı oynayamıyorum.

Kabiliyetlerde saldırı kisminda sag ust kosede minyonlara fazladan 2 hasar veren bir kabiliyet var ona puan vermeyi unutma.sion içinde e ile aslinda alabilirsin .zaten matara ile baslandigi icin skill spamla dur..:D

Tanklarin zaten rahat farm yapmalarini saglayan skilleri mevcut.maokai q e sion w e gibi.dedigim gibi biraz alışman lazim ozel oyunda felan dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.